ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντόρτμουντ

Σάντσο: “Θαυμάζω τον Πούλισιτς, θα ήθελα να του μοιάσω”

Η διαχείριση του Κρίστιαν Πούλισιτς από την Ντόρτμουντ ώθησε τον Τζέιντον Σάντσο να αγωνιστεί στους Βεστφαλούς, που τόνισε ταυτόχρονα πως τον θαυμάζει.

Σάντσο: “Θαυμάζω τον Πούλισιτς, θα ήθελα να του μοιάσω”

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς είχε διαμηνύσει στους ανθρώπους της Ντόρτμουντ πως ήθελε να αποχωρήσει από τη Βεστφαλία. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, Λίβερπουλ και Τσέλσι κινήθηκαν για τον νεαρό. Τελικά, οι “Μπλε” ήταν αυτοί που απέκτησαν τον Αμερικανό έναντι 64 εκατ. ευρώ. Όμως, τον άφησαν στη Γερμανία ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ενώ ο 20χρονος αποχωρεί, πίσω του υπάρχει ο Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ κάνει τρομερά πράγματα με τους “Κιτρινόμαυρους” και όλη η Ευρώπη παραμιλάει με την περίπτωσή του. Ο 18χρονος μίλησε στο “ESPN” και έκανε εκτενή αναφορά στον συμπαίκτη του. Τόνισε, πως ο Αμερικανός αποτελεί τρομερή περίπτωση παίκτη, καθώς είναι τόσο αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, παρόλο που βρίσκεται τόσο μακριά από το σπίτι του.

Ακόμα, ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να του μοιάσει και πως τον θαυμάζει. Τέλος ισχυρίστηκε πως οι ευκαιρίες που έδωσαν οι Βεστφαλοί στον εξτρέμ από τις ΗΠΑ τον ώθησαν να αφήσει τη Σίτι και να παίξει στη Γερμανία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μικρός:

“Η ομάδα έδειξε με έναν παίκτη σαν τον Πούλισιτς, ότι κινείται στο σωστό δρόμο. Έβαζε νεαρούς παίκτες και έδινε ευκαιρίες. Ήταν στην ίδια κατάσταση με μένα, γιατί άφησε πίσω την οικογένειά του.

Ήταν πολύ νέος, αλλά αρκετά γενναίος. Η Αμερική είναι πολύ πιο μακριά από την Αγγλία. Έκανε πολύ μεγαλύτερο βήμα από εμένα. Πως να το διαχειριστείς; Αυτό που κάνει στο γήπεδο, η ποδοσφαιρική του νοοτροπία είναι τρελή. Και το πάθος του. Τον θαυμάζω.

Είναι τρομερός παίκτης. Θα ήθελα να του μοιάσω. Είναι μακριά από το σπίτι του και δείχνει τρομερά πράγματα. Νομίζω δούλεψε γι΄αυτόν και δούλεψε και για μένα, γιατί είμαστε και οι δύο πολύ αφοσιωμένοι και προπονούμαστε σκληρά.”

Τη φετινή σεζόν ο Πούλισιτς έχει 4 γκολ και 4 τελικές πάσες σε 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Σάντσο έχει σκοράρει 8 τέρματα και έχει μοιράσει 13 ασίστ σε συμμετοχές με τους Βεστφαλούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ