ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Πακετά(ρει) για Champions League!

Η Μίλαν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και με ηγέτη τον Λούκας Πακετά «καθάρισε» άνετα με την Κάλιαρι (3-0), επιστρέφοντας στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στο Champions League.

Πακετά(ρει) για Champions League!

Ο στόχος της Μίλαν είναι ξεκάθαρα η τετράδα. Έχοντας δει, λοιπόν, όλους τους συνδιεκδικητές για το Champions League να νικούν αυτό το Σαββατοκύριακο, οι «ροσσονέρι» είχαν ένα βαρύ «πρέπει» πάνω τους. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν αγχώθηκε από αυτό και «καθάρισε» άνετα τους «ροσομπλού» (3-0), ανεβαίνοντας ξανά στην τέταρτη θέση της Serie A. Σκόραρε για τρίτο σερί ματς ο Πιόντεκ, βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά ο Πακετά.

Χτύπησε δις και μάλιστα νωρίς

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 8′ είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία. Ο Τσαλχάνογλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε, αλλά ο Κράνιο απέκρουσε εντυπωσιακά. Τελικά το καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Σούσο συνέκλινε και σούταρε από τα δεξιά, ο Κράνιο απέκρουσε, αλλά η μπάλα βρήκε στον επερχόμενο Τσεπιτέλι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Το γκολ έδωσε κι άλλη ώθηση στους «ροσσονέρι», που συνέχιζαν να πιέζουν. Ο Κεσιέ δοκίμασε το πόδι του στο 19′, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο βρήκε και το δεύτερο τέρμα που έψαχνε. Ο Καλάμπρια σέντραρε από δεξιά και ο Πακετά με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μίλαν!

Οι γηπεδούχοι δεν άφηναν την Κάλιαρι να πάρει «ανάσα» και στο 25′ έφτασαν κοντά και σε άλλο γκολ. Ο Πιόντεκ βρέθηκε απέναντι από τον Κράνιο στην κόντρα, αλλά ο Ιταλός τερματοφύλακας τον νίκησε στο τετ α τετ. Οι «ροσομπλού» έδειξαν τα πρώτα σημάδια ζωής δύο λεπτά αργότερα, με τον Ντοναρούμα να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παβολέτι. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Το «κλείδωσε» κι «έσβησε» το ματς

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ξανά με τη Μίλαν να έχει το πόδι στο γκάζι. Μόλις στο 50′ ο Πιόντεκ είχε την ευκαιρία να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι, ωστόσο το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά από εκείνο το σημείο. Οι «ροσσονέρι» έδωσαν την κατοχή στην Κάλιαρι, η οποία δεν μπορούσε όμως να δημιουργήσει κάποια απειλητική κατάσταση για την εστία του Ντοναρούμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη στιγμή τους στο 60′. Ο Ζοάο Πέδρο βρέθηκε απέναντι από τον Ντοναρούμα, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από το ένα μέτρο. Τρία λεπτά αργότερα η Μίλαν κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη. Ο Πιόντεκ πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα, εκείνη έφτασε στον Πακετά, αλλά ο Κράνιο απέκρουσε το πλασέ του. Η μπάλα ξαναέφτασε στον Πολωνό φορ που με πλασέ έκανε το 3-0!  

Η Μίλαν απείλησε ξανά στο 70′, με τον Κράνιο να αποκρούει το σουτ του Τσαλχάνογλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κουτρόνε βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά πλάσαρε άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 80′ είχαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Ο Σούσο «άδειασε» τον Τσεπιτέλι και βρέθηκε απέναντι στον Κράνιο, αλλά πλάσαρε άουτ.

Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με τη Μίλαν να φτάνει σ’ ένα άνετο τρίποντο. Με τη νίκη αυτή, οι «ροσσονέρι» έφτασαν τους 39 βαθμούς και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Κάλιαρι έμεινε στους 21 βαθμούς και την 15η θέση.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια (66′ Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκεζ, Μπακαγιόκο, Κεσιέ, Πακετά, Τσαλχάνογλου (77′ Μπορίνι), Σούσο, Πιόντεκ (65′ Κουτρόνε).

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Κράνιο, Σρνα, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Πελεγκρίνι, Μπαρέλα, Ιονίτα (76′ Ντεσπόντοφ), Φαράγκο, Παντοίν (68′ Ντεϊόλα), Παβολέτι, Πέδρο (81′ Μπράνταριτς).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ