Επίσημο: Ανακοίνωσε Ράμσεϊ η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας με τον Άαρον Ράμσεϊ μόλις εκείνος μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Έχει περάσει καιρός από τότε που μάθαμε πως ο Άαρον Ράμσεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους. Μετά από χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ, ο Ουαλός πήρε την απόφαση να ψάξει κάτι νέο στην καριέρα του.

Οι τελευταίες εβδομάδες είχαν αρκετή δουλειά. Πέρασε ιατρικές εξετάσεις, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της «Μεγάλης Κυρίας» και τελικά υπέγραψε το συμβόλαιο του. Παρά το γεγονός πως όλοι γνωρίζαμε για το αίσιο τέλος της υπόθεσης, δεν υπήρχε κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Αυτή ήρθε πριν από λίγη ώρα. Η Γιουβέντους ανακοίνωσε και επίσημα πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα γίνει κάτοικος Τορίνο μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Λονδίνου.

H πρωταθλήτρια Ιταλίας αναφέρει στην ανακοίνωση της πως ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Παράλληλα οι «μπιανκονέρι» αναφέρουν πως θα δώσουν ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, πιθανόν σαν μπόνους υπογραφής.

Υπέγραψε και έγινε «Μήδας» ο Ράμσεϊ

Φυσικά σε τέτοιες μεταγραφές δεν γίνονται γνωστές όλες οι λεπτομέρειες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ουαλός έχει υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, ο Ράμσεϊ θα βλέπει τον τραπεζικό λογαριασμό του να αυξάνεται κατά 400.000 λίρες την εβδομάδα, προ φορολογίας.

Το ποσό αυτό θα τον καταστήσει και τον πιο ακριβοπληρωμένο Βρετανό ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό και το οικονομικό κομμάτι έπαιξε το δικό του ρόλο στη συμφωνία του Ράμσεϊ με τη Γιουβέντους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ