ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κλείνει το επόμενο αστέρι της Σερβίας η Μπαρτσελόνα!

Μια ανάσα απέχει η Μπαρτσελόνα από την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς που κάνει τρελά πράγματα τη φετινή σεζόν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Κλείνει το επόμενο αστέρι της Σερβίας η Μπαρτσελόνα!

Δεν είναι κρυφό, πως στην Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού. Ο Λουίς Σουάρες μεγαλώνει και πίσω του δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης. Ο Μουνίρ δεν ικανοποίησε και δόθηκε στη Σεβίλλη. Στη θέση του, αποκτήθηκε ο Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτό όμως αποτελεί προσωρινή λύση. Κάτι που οι “Μπλαουγκράνα” το γνωρίζουν. Γι’ αυτό έχουν βγει στη γύρα και ψάχνουν τον παίκτη που θα ηγηθεί της επιθετικής τους γραμμής στο μέλλον. Οι περιπτώσεις ήταν αρκετές, αλλά οι Καταλανοί φαίνεται πως κατέληξαν. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Γερμανία (Frankfurter Allgemeine), οι πρωταθλητές Ισπανίας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την πλευρά του Λούκα Γιόβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός ανήκει στην Μπενφίκα, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τη φετινή σεζόν κάνει πράγματα και θαύματα τόσο στη Γερμανία, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα σε ένα παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα είχε σκοράρει 5 τέρματα, όντας ο νεότερος που το καταφέρνει. Έχει βρει πολύ καλή χημεία με τους Άντε Ρέμπιτς και Σεμπάστιαν Αλέρ και διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης δεν άργησαν να τον προσεγγίσουν. Κάποια ρεπορτάζ ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει. Μπάγερν και Τσέλσι παρακολουθούσαν από κοντά την περίπτωσή του. Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Μπαρτσελόνα έκανε γερό μπάσιμο και είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του 21χρονου. Το μόνο που απομένει για να κλείσει οριστικά το θέμα, είναι να συμφωνήσουν και με την Άιντραχτ, που αναμένεται να αγοράσει τον νεαρό από την Μπενφίκα.

Τη φετινή σεζόν ο Γιόβιτς έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 19 φορές  και να μοιράσει 4 ασίστ σε 27 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ