ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Το spotrsking. gr ξεχώρισε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους και δημιούργησε την... dream team της αγωνιστικής στην Ευρώπη!

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Μια ακόμα πλούσια αγωνιστική από άποψης θεάματος, συγκινήσεων και ανατροπών είχαμε και αυτό το σαββατοκύριακο στην Ευρώπη. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ καλά κρατεί η μάχη για τον τίτλο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε με 6-0 την Τσέλσι στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Μπόρνμουθ. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο.

Στην Γερμανία τώρα, η Ντόρτμουντ σπατάλησε βαθμούς στο ματς με την Χοφενχάιμ. Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου αποδέχτηκαν το δώρο των Βεστφαλών και μείωσαν στο -5, μετά την άνετη νίκη τους επί της Σάλκε.

Η Γιουβέντους δείχνει να καθαρίζει από πολύ νωρίς την… οποία συζήτηση γινόταν για το ποιος θα κατακτήσει την φετινή «Σέρια Α»! Οι «μπιανκονέρι» με ηγέτη τον Κριστιάνο, πέρασαν και από την έδρα της Σασουόλο. Γκέλα για την Νάπολι, ολοένα και ανεβαίνει Μίλαν!

Το κλίμα στην Μονακό έχει αλλάξει για τα καλά μετά την έλευση του Ζαρντίμ, βαθμός «χρυσάφι» για τους Μονεγάσκους στην έδρα γτης Μονπελιέ. Επέστρεψε στα τρίποντα η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν με τις επιδόσεις του. Μερικούς από αυτούς θα έχετε… βαρεθεί να τους βλέπετε! Άλλοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην Ευρώπη και ήδη έχουν ξεχωρίσει.

Προπονητής: Πεπ Γκουαρντιόλα (Μάντσεστερ Σίτι)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έκανε την Τσέλσι να φαίνεται… μικρή, με τους «πολίτες» να επικρατούν με 6-0! Κέρδισε κατά κράτος τον Σάρι και αυτό φάνηκε και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν!

Τερματοφύλακας: Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα)

Ο Τερ Στέγκεν έχει καπαρώσει την θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα και απέδειξε το… γιατί. Ο Γερμανός έκανε τρομερές επεμβάσεις στην αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Καταλανούς. Ειδικά η απόκρουση του στο σουτ του Ινάκι Γουίλιαμας δείχνει την τεράστια κλάση του!

Άμυνα

Δεξιός οπισθοφύλακας: Ντε Μάρκος (Αθλέτικο Μπιλμάο)

Συνεχίζουμε με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την αναμέτρηση μεταξύ της Μπιλμπάο και της Μπαρτσελόνα. Αυτήν την φορά όμως εξυμνούμε έναν ποδοσφαιριστή των Βάσκων. Ο Ντε Μάρκος έκανε σπουδαία δουλειά στα μετόπισθεν και δεν άφησε τους «Μπλαουγκράνα» να κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι από την αριστερή πλευρά.

Αριστερός οπισθοφύλακας: Κολάροφ (Ρόμα)

Η Ρόμα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, καθώς τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, έφεραν εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών. Τις προηγούμενες μέρες οι τιφόζι των Ρωμαίων επισκέφθηκαν το σπίτι του Σέρβου με όχι και τόσο… ειρηνικό σκοπό. Ωστόσο, ο Κολάροφ φρόντισε να απαντήσει, πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, σημειώνοντας και γκολ στο άνετο 3-0 επί της Κιέβο.

Κεντρικός αμυντικός: Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης)

O Ισπανός στόπερ ζει για τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Ήταν για μια ακόμη φορά το «Α» και ο «Ω» στην αμυντική γραμμή των Μαδριλένων στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο. Ενώ έδειξε για πολλοστή φορά πως είναι… άχαστος από την «άσπρη βούλα». Σκόραρε και έκανε το οκτώ στα οκτώ από το σημείο του πέναλτι την φετινή σεζόν.

Κεντρικός αμυντικός: Σάντσες (Τότεναμ)

Ο Κολομβιανός άσος της Τότεναμ σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερο σημαντικό καθώς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στον κρίσιμο αγώνα με την Λέστερ. Ο 22χρονος δείχνει πως μπορεί να αντέξει στο κορυφαίο επίπεδο και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο του δίνει όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Κέντρο

Κεντρικός μέσος: Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Συνεχίζει την ξέφρενη της πορεία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον Σόλσκιερ στον πάγκο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 10 νίκες σε 11 ματς! Πρωταγωνιστής για την Μάντσεστερ ήταν για μια ακόμη φορά ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος δείχνει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα σκόραρε άλλα δύο γκολ στην αναμέτρηση με την Φούλαμ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Επιτελικός μέσος: Πακετά ( Μίλαν)

Ο Βραζιλιάνος μπαίνει σιγά σιγά σε κλίμα… ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο άσος της Μίλαν έχει καπαρώσει την θέση βασικού στους Μιλανέζους και μας αποδεικνύει το γιατί. Στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι σημείωσε το πρώτο του γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα και αρκετοί είναι αυτοί που αρχίζουν να τον παρομοιάζουν με τον… Κακά!

Επιτελικός μέσος: Mπραντ (Λεβερκούζεν)

Η Λεβερκούζεν πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μάιντζ, επικρατώντας με 5-1! Ο Γερμανός άσος ήταν απολαυστικός, σημείωσε δυο γκολ και είχε συμμετοχή και στα υπόλοιπα. Οι Γερμανοί στηρίζουν πολλά στον ταλαντούχο άσο και θεωρούν πως μπορεί να ηγηθεί της εθνικής ομάδας. Δεδομένο είναι πως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, η Μπάγερν και άλλες μεγάλες ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Επίθεση

Αριστερό εξτρέμ: Κριστιάνο Ρονάλντο ( Γιουβέντους)

Τι άλλο να πούμε για τον Πορτογάλο; Ο Κριστιάνο έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους με τις εμφανίσεις. Παίζει… non stop και δείχνει να μην επηρεάζεται από την ηλικία του. Ο απολογισμός του στο ματς με την Σασουόλο ήταν ένα γκολ και μια ασίστ. Ωστόσο η διάθεση του και τα κατορθώματα του δείχνουν πως θα βρεθεί και άλλα σαββατοκύριακα στους κορυφαίους της αγωνιστικής!

Δεξί εξτρέμ: Μπελφοντίλ (Χοφενχάιμ)

Η Χοφενχάιμ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ντόρτμουντ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0! Ο Μπελφοντίλ σημείωσε δύο γκολ και… σόκαρε τους Βεστφαλούς. Ο Αλγερινός έφτασε τα έξι γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα και κάθε σαββατοκύριακο δικαιολογεί τις προσπάθειες των ανθρώπων της Χόφενχαϊμ να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Κεντρικός επιθετικός: Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Ο Αργεντινός ερχόταν από το χατ τρικ εναντίον της Άρσεναλ, ενώ δεν μπόρεσε να σκοράρει στην νίκη της ομάδας του επί της Έβερτον. Ε και; Δεν βαριέται ποτέ να σκοράρει. Η Σίτι μετέτρεψε σε μονόλογο το διαφαινόμενο ντέρμπι με την Τσέλσι. Ο Αγουέρο σημείωσε ακόμα τρία τέρματα και συνέβαλλε στο άνετο 6-0. Πλέον ο 30χρονος έφτασε τα 17 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και όλοι αναρωτιόμαστε που θα σταματήσει το κοντέρ!

Αναλυτικά και στο παρακάτω γράφημα:

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ