Μένουν στην Γιουβέντους Ντιμπάλα και Αλέγκρι!

Η Γιουβέντους έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν, με τους Ντιμπάλα και Αλέγκρι να ανήκουν σε αυτό! Ο CEO των «μπιανκονέρι». Φάμπιο Παράτιτσι, αποκάλυψε με δηλώσεις του πως πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην Γιουβέντους. «Ο Αλέγκρι θα μείνει σίγουρα, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος καλύτερος προπονητής. Έφερε μια […]

Η Γιουβέντους έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν, με τους Ντιμπάλα και Αλέγκρι να ανήκουν σε αυτό!

Ο CEO των «μπιανκονέρι». Φάμπιο Παράτιτσι, αποκάλυψε με δηλώσεις του πως πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην Γιουβέντους.

«Ο Αλέγκρι θα μείνει σίγουρα, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος καλύτερος προπονητής. Έφερε μια λάμψη που χρειαζόταν στον κόσμο μας» , τόνισε.

Από την άλλη φρόντισε να διαψεύσει τα όποια σενάρια υποστήριζαν πως ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Τορίνο

Τα ιταλικά Μέσα αποκάλυψαν πριν από λίγες ημέρες πως οι «μπιανκονέρι» σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντινού.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως τόνισε ο CEO της ομάδας, υποστηρίζοντας πως μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα γίνει κάτι τέτοιο.

«Ο Ντιμπάλα θα μείνει. Στην Γιουβέντους, μόνο ένας παίκτης που θέλει να φύγει, αποχωρεί. Είναι δύσκολο να πάρουμε καλύτερο από τον Ντιμπάλα, όταν κοιτάς την ομάδα, βλέπεις το σημάδι που έχει αφήσει στον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σίγουρα όμως τα παραπάνω λόγια μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που η Γιουβέντους αποτύχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πως και πως την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αν έρθει μια… αποτυχία όμως, όλα μπορούν να γυρίσουν… τούμπα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ