Οι καλύτερες γκολάρες των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει και πάλι. Ωστόσο, λίγο πριν την πρώτη σέντρα η ΟΥΕΦΑ μας θυμίζει μερικές ιστορικές... γκολάρες από τη φάση των "16".

Άλλοι περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα. Ή τα γενέθλιά τους. Όμως, οι πραγματικοί ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν την επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αυτή είναι πάρα πολύ κοντά. Λίγες ώρες έμειναν πριν από την σέντρα. Τα «αστέρια» θα είναι και πάλι μπροστά μας.

Γιατί όμως λατρεύουμε αυτή τη διοργάνωση; Γιατί υπογραμμίζουμε στο ημερολόγιο την ημέρα της επιστροφής της; Η απάντηση φαίνεται πως είναι στο παρακάτω βίντεο που έφτιαξε η ΟΥΕΦΑ.

Κάτι τέτοια μας έχει χαρίσει μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ!

Δεν είναι ένα, δύο. Είναι πολλά παραπάνω. Δεν είναι μία φορά στο τόσο. Είναι κάθε χρόνο. Και κάθε χρόνος λες και το έχει… τάμα.

Να μας προσφέρει ακόμη περισσότερα γκολ. Ακόμη καλύτερα. Τέρματα που κάνουν το Τσάμπιονς Λιγκ να έρχεται πρώτο και καλύτερο στα σαλόνια μας. Να κάνει παρέες να ανταμώνουν ή να χωρίζουν.

Οι σεζόν περνάνε. Όμως, οι τρελές γκολάρες που έχουν σημειωθεί κατά το πέρασμα του χρόνου δεν ξεχνιούνται. Όσος καιρός και αν περάσει. Όποια ομάδα και αν μετράει τις περισσότερες ή τις λιγότερες κατακτήσεις.

Τέτοια τέρματα μας κάνουν να μένουμε σπίτι. Τρίτη και Τετάρτη είναι… ιερές μέρες για τους πραγματικούς ποδοσφαιρόφιλους. Γι’ αυτό και η ΟΥΕΦΑ έφτιαξε ένα βίντεο με τα… καλύτερα. Έτσι για να μας βάλει στο κλίμα, λίγο πριν την πρώτη σέντρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ