Οι καλύτερες «κανονιές» του Ράμσεϊ! (vid)

Οι φίλοι της Άρσεναλ ετοίμασαν ένα ειδικό βίντεο με όλες τις σπουδαίες στιγμές του Άαρον Ράμσεϊ με τα χρώματα της ομάδας τους.

Δεν ήταν κάποιος… χθεσινός. Ο Άαρον Ράμσεϊ ήταν από τα πιο παλιά μέλη της Άρσεναλ. Βρίσκεται στο «Έμιρεϊτς» από το 2008. Έχει ζήσει πολλές στιγμές με τους «κανονιέρηδες».

Αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους του συλλόγου. Όμως, ο κύκλος του Ουαλού μέσου στο Λονδίνο έκλεισε οριστικά.

Παράλληλα, ανοίγεται ένας άλλος. Στην Ιταλία.Η Γιουβέντους κινήθηκε μεθοδικά και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει δικό της τον έμπειρο μέσο, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τους Άγγλους το καλοκαίρι που έρχεται.

Οι πολλές και καλές «κανονιές» του Ράμσεϊ!

Ο πρώην χαφ της Κάρντιφ είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός είχε εισηγηθεί την απόκτησή του γιατί έβλεπε έναν μέσο που μπορεί να τα κάνει όλα με την μπάλα στα πόδια του. Αλλά και χωρίς αυτή.

Ο Ράμσεϊ είχε ποιότητα στο παιχνίδι του. Εκτός από το να «σερβίρει» έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του μπορούσε και να πετύχει μερικά. Και όχι τυχαία! Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλοι της Άρσεναλ έμειναν με ανοιχτό το στόμα μετά από κάποια «κανονιά» του Ουαλού χαφ.

Γι’ αυτό το λόγο του ετοίμασαν κάτι. Ένα βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές του με τη φανέλα της ομάδας που μεγάλωσε, ανδρώθηκε και έγινε πρώτο όνομα. Εκεί που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στη σύγχρονη ιστορία των Λονδρέζων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ