ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

VAR-άει στο ψαχνό η Ρεάλ (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπιασε τρομερά στάνταρ απόδοσης στο "Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα",αλλά επικράτησε του Άγιαξ με 2-1 και έδειξε ξανά ότι το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση της.

VAR-άει στο ψαχνό η Ρεάλ (vid)

Σε ό,τι κατάσταση και αν βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση της. Η “Βασίλισσα” δεν εντυπωσίασε,αλλά πήρε τη νίκη επί του Άγιαξ με 2-1 μέσα στην Ολλανδία. Με αυτή τη νίκη οι “μερένχες” έκαναν άλμα πρόκρισης στους “8” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άγιαξ να ασκεί πίεση ψηλά με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στην κυκλοφορία της Ρεάλ. Μόλις στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή,αλλά το σουτ του Μαζραουί από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο άουτ.

Η απάντηση της “Βασίλισσας” ήρθε μερικά λεπτά αργότερα. Ο Βινίσιους πήρε την μπάλα από τα αριστερά και με ωραίο πλασέ ανάγκασε τον Ονάνα σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και έκλεισαν την Ρεάλ στην περιοχή της. Στο 26ο λεπτό το τρομερό σουτ του Τάντιτς σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 36 ο Κουρτουά σταμάτησε σε τετ α τερ τον Φαν Ντε Μπεεκ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Άγιαξ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ντε Λιχτ έκανε την κεφαλιά και ο Κουρτουά έχασε την μπάλα που κατέληξε στον Ταλιαφίκο που με νέα κεφαλιά προ κενής εστίας έκανε το 1-0. Η χαρά κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα καθώς με τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε. Ο Τάντιτς ήταν σε θέση οφ σάιντ και παρεμπόδισε τον Κουρτουά.

Μαδριλένικη αντεπίθεση

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Ο Καρβαχάλ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπενζεμά έπιασε ένα δυνατό σουτ που σταμάτησε στον Ονάνα. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρα παιχνιδιού η “Βασίλισσα” άρχισε να κυκλοφορεί ωραία τη μπάλα και τότε άνοιξε το σκορ.

Ο Ρεγκιλόν με τρομερή μπαλιά έβγαλε στο ξέφωτο τον Βινίσιους. Εκείνος την κατάλληλη στιγμή έδωσε για τον Μπενζεμά και ο Γάλλος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Ο Άγιαξ δεν το έβαλε κάτω και αφού ξεπέρασε το σοκ από το γκολ που δέχτηκε, βγήκε στην επίθεση για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 75ο λεπτό όταν ο Νέρες έκανε το γύρισμα και ο Ζίγιεχ με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά.

Οι παίκτες του Σαντιάγκο Σολάρι δεν έδειξαν διάθεση να βολευτούν με την ισοπαλία. Στο 80ο λεπτό ο Ασένσιο έπιασε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Τελικά ο Ισπανός εξτρέμ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα επτά λεπτά αργότερα όταν σκόραρε προ κενής εστίας μετά από πάσα του Καρβαχάλ.

Ο Τιμπό Κουρτουά σταμάτησε τον Ντόλμπεργκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος.

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ