Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μόνιμη εγκατάσταση του Flash στο σώμα του Μπαπέ (vid)
Home Page

Η μόνιμη εγκατάσταση του Flash στο σώμα του Μπαπέ (vid)

Το κύριο χαρακτηριστικό του τεράστιου ταλέντου του Κιλιάν Μπαπέ είναι η σπιρτάδα, με τον Γάλλο ορισμένες φορές να ανοίγει... κάνοντας τους αντίπαλους αμυντικούς να τον κοιτούν με κιάλια.

15.02.2019 | 01:14

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία δυο χρόνια. Ο Γάλλος επιθετικός έχει δείξει την εκτελεστική του δυνατότητα. Ένα από μεγάλα όπλα του 19χρονου είναι η ταχύτητα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που με τις κούρσες του έχει εκθέσει αρκετούς αμυντικούς. Τα πρόσφατα θύματα του Μπαπέ είναι η αμυντική τετράδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας φίλος του διεθνή επιθετικού μάζεψε τις καλύτερες κούρσες του και μας τις παρουσιάζει.

Η εξέλιξη του Μπαπέ τον έχει εκτινάξει στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο»

Ο Γάλλος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μαγνητίσει τους πάντες με τις επιδόσεις του. Από το… μπαμ στην Μονακό στην απόλυτη καταξίωση με την εθνική του ομάδα και πολύ περισσότερο με την Παρί. Ο Μπαπέ δικαίως συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να μονοπωλήσουν τα επόμενα χρόνια.

Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας… αρίστευσε! Η χρησιμοποίησή τους στην ενδεκάδα των «Τρικολόρ» απέφερε το 100% των δυνατοτήτων του, το οποίο μαζί με των υπολοίπων συνέθεσε την μεγάλη επιτυχία.

Στην Παρί λειτουργεί ως έμπειρος ποδοσφαιριστής. Έχοντας ενσωματωθεί ευθύς εξαρχής στα πλάνα των προπονητών του κάθε αγωνιστική λάμπει με τα κατορθώματά του. Οι φαντεζί ενέργειες, τα άπιαστα σουτ αλλά πολύ περισσότερο το πλατύ του χαμόγελο κάθε φορά που σκοράρει. Το μέλλον του ανήκει και με το παραπάνω!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version