Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με αυτόν τον Πολωνό μέχρι και σεντόνι θα κουνήσει! (vid)
Μίλαν

Με αυτόν τον Πολωνό μέχρι και σεντόνι θα κουνήσει! (vid)

Η Μίλαν με δυο τέρματα του Κσίστοφ Πιόντεκ επικράτησε της Αταλάντα με 3-1 μέσα στο Μπέργκαμο και μένει στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

16.02.2019 | 23:42

Μπορεί πριν λίγο καιρό το Τσάμπιονς Λιγκ να ήταν μακριά για την Μίλαν. Ο ερχομός του Κσίστοφ Πιόντεκ έχει φέρει αέρα αλλαγής στους “ροσονέρι”. Οι παίκτες του Γκατούζο πέρασαν από την δύσκολη έδρα της Αταλάντα επικρατώντας με 3-1. Ο Πολωνός σέντερ φορ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δυο τέρματα.

Το ματς

Η Αταλάντα, όπως συνηθίζει στα παιχνίδια στο Μπέργκαμο, ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση με σκοπό να βρει κάποιο γρήγορο γκολ. Μπορεί αυτό να μην ήρθε στα πρώτα λεπτά, αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Φρέλερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η αντίδραση της Μίλαν. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Πιόντεκ με μια επαφή που θύμισε…Ζλάταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπερίσα. Αυτό το γκολ έδωσε άλλη ψυχολογία στους παίκτες του Γκατούζο.

Στα πρώτα λεπτά της επανάλυψης οι φιλοξενούμενοι έφεραν “τούμπα” το σκορ. Ο Τσαλχάνογλου πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έβαλε την Μίλαν σε θέση οδηγού. Ο Τούρκος χαφ έγινε και πάλι δημιουργός με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Ο “Τσάλχα” εκτέλεσε κόρνερ, ο Πιόντεκ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με τρομερή κεφαλιά έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Από εκεί και έπειτα η Μίλαν έκανε καλή διαχείριση του αποτελέσματος και τελικά πήρε ένα σπουδαίο διπλό.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version