ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Να σαι καλά Μεσί-α μου! (vid)

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε... σκούρα απόψε κόντρα στην Βαγιαδολίδ και τον κακό της εαυτό όμως και πάλι βρήκε τον τρόπο να καρπωθεί ακόμη τρεις βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τον Λιονέλ Μέσι να χρίζεται ξανά σκόρερ!

Να σαι καλά Μεσί-α μου! (vid)

Όσο και να προσπαθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης η κορυφή δεν πρόκειται να αλλάξει. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει στις νίκες επικρατώντας αυτή τη φορά δύσκολα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ στο Καμπ Νου. Οι Καταλανοί διατηρήθηκαν χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο +7 και την κορυφή της Λα Λίγκα. Μέτρια απόδοση από τους «Μπλαουγκράνα», αυστηρό αλλά πέναλτι πάνω στον Πικέ!

Παράσταση για έναν περίμεναν άπαντες στο Καμπ Νου, δύσκολη δοκιμασία τους προέκυψε! Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ δυσκόλεψε αφάνταστα το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα όμως παρόλα αυτά δε κατάφερε να βρει άμεσα το αποτέλεσμα που ήθελε. Απεναντίας η ομάδα του χρειάστηκε την άσπρη βούλα για να… ανασάνει!

Η κατοχή της μπάλας εύλογα παρέμεινε από την αρχή μέχρι το τέλος στους γηπεδούχους. Οι «Μπλαουγκράνα» ήταν αυτοί που έκανα παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν την στιγμή τους στην αντεπίθεση. Στο πρώτο μέρος ο Μέσι και η παρέα του είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία όμως καμία από αυτές δεν απέδωσε καρπούς.

Ο συνήθης… Μέσι έδωσε την λύση στους Μπλαουγκράνα

Το λάθος ωστόσο των αμυντικών της Βαγιαδολίδ στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν και αυτό που εν τέλει τους καταδίκασε. Το κράτημα του Ολίβας στον Πικέ στο 43′ έφερε το πέναλτι για την Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να μετουσιώσει την ποινή σε τέρμα βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Με το 1-0 οι δύο ομάδες επέστρεψαν στο δεύτερο μέρος. Εκεί ο ρυθμός δεν άλλαξε. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε χωρίς άγχος να αναζητά ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο θα καθάριζε τυπικά την συνάντηση. Οι προσπάθειες των Σουάρες και Μέσι έπεσαν όλες στο κενό, με τον εύθραυστο 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους. Μαζί με αυτό οι ελπίδες της Βαγιαδολίδ για πιθανή έκπληξη παρέμεναν ζωντανές, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν ουσιαστικά τον Τερ Στέγκεν.

Λίγο πριν το φινάλε, ο Κουτίνιο κέρδισε νέο πέναλτι για την ομάδα του. Ο Βραζιλιάνος συνεργάστηκε άψογα με τον Σουάρες, όμως οι αμυντικοί της Βαγιαδολίδ τον ανέτρεψαν εντός περιοχής. Ο Μέσι ανέλαβε ξανά την εκτέλεση όμως αυτή τη φορά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Η νίκη ωστόσο δεν άργησε να έρθει για τους Καταλανούς, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να τους βρίσκει ξανά στο +7 από την δεύτερη Ατλέτικο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ