ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)
Τρισευτυχισμένος ο Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ»
Ο «κέρβερος» Τζολάκης με τεράστια εμφάνιση «έβαλε τα γυαλιά» στον Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vid)
Με ένα όνειρο… όχι τόσο τρελό ο Ολυμπιακός – Ατελείωτο πάρτι στον Πειραιά! (vids)
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Στον τελικό ο Θρύλος με υπογραφή Ελ Κααμπί! (vid)
Η Αταλάντα «γλέντησε» την Μαρσέιγ και έφυγε για τελικό! (vids)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, 2-0! (vid)
Σωτήριος ο Τζολάκης, σταμάτησε εντυπωσιακά τους Μπέιλι και Ντιαμπί! (vids)
Κινδυνεύει το αήττητο της Λεβερκούζεν: Προβάδισμα για την Ρόμα! (vid)
Δεν χαμπαριάζει ο Κριστιάνο, έφτασε τα 53 γκολ φέτος! (vid)
Αταλάντα: Ο Λούκμαν την στέλνει τελικό και το Μπέργκαμο πήρε «φωτιά»! (vid)
Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!
ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με Ελ Κααμπί, έβαλε στα δίχτυα και τον Μαρτίνες! (vid)
Ο Μαλντίνι «υποκλίθηκε» στην Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Από τον παράδεισο στον… Κρίσιτο η Λάτσιο (vid)

Δικό της παιχνίδι κατάφερε να χάσει η Λάτσιο, με τους Ρωμαίους να υποκύπτουν στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με την Τζένοα εξαιτίας του εκπληκτικού τέρματος του Ντομένικο Κρίσιτο.

Από τον παράδεισο στον… Κρίσιτο η Λάτσιο (vid)

Ήταν που την κόβει τα φτερά υπέστη η Λάτσιο στην Γένοβα. Η ομάδα του Ιντζάκι αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους κατάφερε να φύγει ηττημένη από το Λουίτζι Φεράρις. Παλικαρίσια ανατροπή για τους Γενοβέζους που κατάφεραν από το 75′ και μετά να αντιστρέψουν την κατάσταση. Σανάμπρια στο 75′ και Κρίσιτο στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης έστειλαν τους Ρωμαίους στο… καναβάτσο.

Μονομαχία που από την αρχή αναμενόταν αμφίρροπη πραγματοποιήθηκε στην Γένοβα. Από την μία η πάντα μαχητική στο γήπεδό της Τζένοα. Από την άλλη η ποιοτική αλλά χωρίς Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς Λάτσιο. Αμφότερες ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς σκοπούς, δείχνοντας από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα κερδίζοντας τις μάχες στο κέντρο. Η υπεροχή αυτή έφερε συχνά πυκνά τον Ιμόμπιλε και τον Κορέα κοντά στο γκολ, με την Τζένοα να σταματά αρκετές φάσεις την τελευταία στιγμή.

Το τέρμα για τους «Λατσιάλι» παρόλα αυτά ήρθε πριν την ανάπαυλα, με τον Μπάντελ να πατά περιοχή και με όμορφη ατομική προσπάθεια να νικά στο 43′ τον ανήμπορο να αντιδράσει Ράντου.

Κατέρρευσε η Λάτσιο στην επανάληψη και ο Κρίσιτο την τιμώρησε

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό της αναμέτρησης άλλαξε άρδην. Οι Γενοβέζοι κατάφεραν σταδιακά να μετατοπίσουν το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή. Με τους Ρολόν και Λεράγκερ να κάνουν εξαιρετική δουλειά στα χαφ, η Τζένοα κατάφερε να προκαλέσει αρκετούς κινδύνους στην άμυνα της Λάτσιο.

Η πίεση έφερε εν τέλει την ισοφάριση. Ο Σανάμπρια με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσια δίνοντας σύνθημα για την μεγάλη ανατροπή στους φίλους των γηπεδούχων. Και κει που όλοι περίμεναν πως η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί ισόπαλη, ο Ντομένικο Κρίσιτο ήρθε να τους διαψεύσει.

Ο Ιταλός αμυντικός στην τελευταία φάση του αγώνα εξαπέλυσε μετά από προώθησή του σε στημένη φάση το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπά με δύναμη στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία να βρίσκει τα δίχτυα. Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Λουίτζι Φεράρις, με την Τζένοα να ολοκληρώνει σπουδαία ανατροπή πανηγυρίζοντας μεγάλη από ψυχολογική άποψη νίκη.

Στον αντίποδα, το σοκ της Λάτσιο με την αναπάντεχη ήταν – όντος μπροστά μέχρι το 75′ – είναι και βαθμολογικό. Με την ήττα αυτή έμεινε μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=bpizIzBa00E

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ