ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

«Δάκρυσε» το Μεστάγια, στο μηδέν Βαλένθια και Εσπανιόλ (vid)

Σε μια αναμέτρηση που όσοι παρακολούθησαν έχασαν δύο ώρες από την ζωή τους, Βαλένθια και Εσπανιόλ μοιράστηκαν την ισοπαλία μένοντας στο απόλυτο μηδέν.

«Δάκρυσε» το Μεστάγια, στο μηδέν Βαλένθια και Εσπανιόλ (vid)

Ίσως ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Λα Λίγκα. Βαλένθια και Εσπανιόλ ήθελαν μα για 90 λεπτά δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Μοιραία το 0-0 άφησε και τις δύο ομάδες στα μισά της βαθμολογίας με τους θεατές στο Μεστάγια να φεύγουν άδειοι. Ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι, απόλυτα δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Μια φράση μπορεί να περιγράψει όλη την αναμέτρηση. Το απόλυτο τίποτα! Η Βαλένθια φιλοξένησε για την 24η αγωνιστική της Λα Λίγκα την Εσπανιόλ. Το Μεστάγια την φετινή σεζόν δεν είναι φόβητρο για καμία ομάδα, με τις «Νυχτερίδες» να παρουσιάζουν γενικά κακό αγωνιστικό πρόσωπο για τα δεδομένα τους. Από την άλλη η Εσπανιόλ προσπαθεί κατά καιρούς να σηκώσει ανάστημα πανηγυρίζοντας μεγάλες νίκες όμως και κείνη βολοδέρνει στα μισά του βαθμολογικού πίνακα.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώθηκαν και στην μεταξύ τους συνάντηση. Φάσεις με το σταγονόμετρο εκατέρωθεν με τους δύο τερματοφύλακες να περνούν ήσυχο απόγευμα. Η Βαλένθια με το γνωστό 4-4-2 προσπάθησε από τον άξονα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλό. Αντίθετα οι Καταλανοί με 4-5-1 έδειξαν διάθεση να περιμένουν τους αντιπάλους τους.

Με τέτοιες εμφανίσεις Βαλένθια και Εσπανιόλ δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο

Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι κυμάνθηκε στον ίδιο ρυθμό. Αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Ελάχιστες εκρήξεις από τα επιθετικά όπλα των δύο ομάδων, οι οποίες ανακόπηκαν άμεσα από τις σωστές τοποθετήσεις των αμυντικών.

Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια στην Λα Λίγκα που εκτός του γκολ το οποίο δεν είχε, οι φάσεις που προέκυψαν δεν μπορούν να ειπωθούν ως επικίνδυνες. Με το Ροντρίγκο φανερά κλεισμένο η Βαλένθια δεν κατάφερε να βρει πρόσωπο στην εστία. Οι «Νυχτερίδες» πήραν την πρωτοβουλία όμως οι φάσεις του επιχείρησαν έμειναν ημιτελείς με τις περισσότερες να καταλήγουν μακριά από την εστία του Ντιέγκο Λόπεθ.

Η Εσπανιόλ περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για αντεπίθεση έμεινε παθητική στο γήπεδο. Χωρίς κατοχή μπάλας οι Καταλανοί έμοιαζαν παγιδευμένοι στο ίδιο τους το παιχνίδι. Η «λευκή» ισοπαλία διατηρεί και τις δύο ομάδες στα μισά του βαθμολογικού πίνακα μακριά από τους ευρωπαϊκούς στόχους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ