Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ικάρντι, μπορεί και μόνη της η Ίντερ! (vid)
Ίντερ

Ικάρντι, μπορεί και μόνη της η Ίντερ! (vid)

Με τον Μάουρο Ικάρντι να βλέπει το παιχνίδι από την εξέδρα, η Ίντερ επικράτησε της Σαμπντόρια (2-1) δείχνοντας πως στον αγωνιστικό χώρο δεν επηρεάζεται από το θέμα του Αργεντινού.

17.02.2019 | 21:11

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Μιλάνο, η Ίντερ επικράτησε της Σαμπντόρια με 2-1. Ντ’ Αμπρόζιο και Ναινγκολάν μπήκαν στα παπούτσια του Μάουρο Ικάρντι που κοιτούσε από την εξέδρα. Πολλές οι ευκαιρίες σε ένα τρελό ματς σε ρυθμό με την Σαμπντόρια να βρίσκει απάντηση για λίγα λεπτά με τον Γκαμπιαντίνι στο 75′.

Έξι λεπτά ήταν αρκετά στο να δούμε τρία όμορφα γκολ. Το Μεάτσα φιλοξένησε την Σαμπντόρια στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Οι «Νερατζούρι» έδειξαν από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις τους να επιτεθούν αφήνοντας βέβαια ως συνήθως κενά στην αμυντική τους διάταξη. Από την άλλη οι Γενοβέζοι δεν έμειναν στο… καβούκι τους αναζητώντας συνεχώς την κατάλληλη στιγμή για κόντρα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με τον Ιβάν Πέρισιτς έδιναν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Ο Κροάτης όντας σε εξαιρετική βραδιά ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντίπαλους αμυντικούς πατώντας πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή χωρίς ωστόσο να έχει την ουσία. Οι φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά δεν άλλαξαν τις ισορροπίες, με την Ίντερ να στερείται καθαρού επιθετικού έχοντας στην κορυφή τον «σοφτ» Λαουτάρο Μαρτίνεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εκρηκτικότητα των Μιλανέζων δυνάμωσε! Η Σαμπντόρια ειδικά από τα άκρα της έδειξε να είναι αρκετά ευάλωτη, με το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι να το εκμεταλλεύεται με το παραπάνω.

Σπουδαίας σημασίας νίκη για την Ίντερ

Με την υπερφόρτωση αυτών των σημείων η Ίντερ κατάφερε να χτυπήσει στην καρδιά της άμυνας. Στο 73′ ο Πέρισιτς ανέλαβε προσωπικά να εισβάλει στην περιοχή της Σαμπντόρια. Τα κατάφερε περνώντας με ευκολία τον αντίπαλό του και με κάθετη πάσα βρήκε τον προωθημένο Ντ’ Αμπρόζιο. Εκείνος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο Μεάτσα.

Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ωστόσο κράτησαν μονάχα δύο λεπτά καθώς η απάντηση των Γενοβέζων ήταν άμεση. Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Γκαμπιαντίνι έδειξε την εκτελεστική του δυνότητα. Ο Ιταλός βρέθηκε μετά τις κόντρες μόνος μπροστά στον Χαντάνοβιτς και δεν έχασε την ευκαιρία φέρνοντας το παιχνίδι στην ισορροπία.

Το ξέφρενο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε ακόμη ένα τέρμα, αυτό που έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό σκορ. Στο 78′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Ναινγκολάν όπλισε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αουντέρο.

Το 2-1 διατηρήθηκε ως το τέλος με την Ίντερ να πανηγυρίζει σημαντική νίκη για την συνέχεια. Χάρις αυτό το τρίποντο οι «Νερατζούρι» βρέθηκαν ξανά στο +4 από την 4η της βαθμολογίας Μίλαν.

https://www.youtube.com/watch?v=tEcX5aAHgMY

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version