ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Βρήκα τον βασικό γκολκίπερ! Μπάγερν, δεν με υποστήριξες…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Δεν λέει να… Χ-αμογελάσει η Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ «κόλλησε» για μια ακόμη αγωνιστική, αυτή τη φορά κόντρα στη Νυρεμβέργη (0-0) και πλέον αρχίζει να νιώθει την «καυτή» ανάσα της Μπάγερν Μονάχου!

Δεν λέει να… Χ-αμογελάσει η Ντόρτμουντ!

Την περασμένη αγωνιστική «αυτοκτόνησε»… καταφέρνοντας να ισοφαριστεί σε 3-3, ενώ είχε προηγηθεί με 3-0. Αυτή τη φορά η Ντόρτμουντ δεν βρήκε καν δίχτυα! Οι Βεστφαλοί «κόλλησαν» στην έδρα της ουραγού Νυρεμβέργης (0-0), μένοντας για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από τις νίκες. Η ομάδα του Λούσεν Φαβρ προβλημάτισε αρκετά κόντρα στους ψυχωμένους αντιπάλους της και πλέον είδε την Μπάγερν Μονάχου να φτάνει τη μεταξύ τους διαφορά στους τρεις βαθμούς!

Πίεσε, αλλά γκολ… δεν βρήκε

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και είχαν την κατοχή. Ωστόσο η Νυρεμβέργη είχε κλείσει εξαιρετικά τους χώρους και δεν απειλούταν ιδιαίτερα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στο 28′. Ο Περέιρα σέντραρε για τον Λέβεν, αλλά ο Ζαγκαντού έβαλε την κόντρα τελευταία στιγμή. Μόλις στο επόμενο λεπτό, ήταν σειρά του Μπέρενς να απειλήσει, όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Ντόρτμουντ ανέβασε την απόδοση της και στο 35′ είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Γκέτσε βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Ματένια απέκρουσε το πλασέ του. Ίδια κατάληξη είχε ξανά το πλασέ του Γερμανού διεθνή στο αμέσως επόμενο λεπτό. Η πίεση των Βεστφαλών συνεχίστηκε και στο 44′, χρειάστηκε η προβολή του Μιούλ για να διώξει το σουτ του Βίτσελ. Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Εξαφανίστηκε από το γήπεδο και τώρα… τρέχει

Η ομάδα του Λούσιεν Φαβρ ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος με το πόδι στο γκάζι. Στο 53′ ο Γκέτσε απείλησε για μια ακόμη φορά στην αναμέτρηση, αλλά ο Ματένια έδιωξε με υπερένταση το σουτ του. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά από εκείνο το σημείο και μετά. Η Ντόρτμουντ είχε μεν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις προς την εστία της Νυρεμβέργης. Οι Βεστφαλοί γυρόφερναν την περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έβρισκαν χώρο ούτε για… δείγμα.

Το παιχνίδι κύλησε έτσι μέχρι και τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, με την Ντόρτμουντ να μένει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες. Οι Βεστφαλοί έφτασαν τους 51 βαθμούς και βρίσκονται ακόμη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, αλλά είδαν την Μπάγερν Μονάχου να πλησιάζει στους τρεις βαθμούς. Από την άλλη η Νυρεμβέργη έκανε μια ψυχωμένη εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με τον Μπόρις Σόμερς στον πάγκο της και πήρα έναν παλικαρίσιο βαθμό, φτάνοντας τους 13, όντας όμως ακόμη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Νυρεμβέργη (Μπόρις Σόμερς): Ματένια, Βαλεντίνι, Μιούλ, Έβερτον, Λάιμπολντ, Λέβενν (76′ Μπάουερ), Πέτρακ, Μπέρενς, Ζρέλακ (66′ ίσχακ), Περέιρα, Κούμπο (85′ Παλάσιος-Μαρτίνεθ).

Ντόρτμουντ (Λούσιεν Φαβρ): Μπούρκι, Βολφ, Ζαγκαντού, Βάιγκλ, Ντιαλό, Ντιλέινι (80′ Μπρούν-Λάρσεν), Βίτσελ, Σάντσο, Φίλιπ (63′ Αλκάθερ), Γκερέιρο, Γκέτσε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ