Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος να παίξει με την Μπάγερν ο Φιρμίνο!
Λίβερπουλ

Έτοιμος να παίξει με την Μπάγερν ο Φιρμίνο!

Κανονικά θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο για το ματς απέναντι στην Μπάγερν, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

19.02.2019 | 19:13

Με τα καλύτερα νέα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λίβερπουλ για το ματς με την Μπάγερν (22:00) για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι χθες (18/2) ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είχε μία ίωση που τον κράτησε εκτός προπόνησης. Αυτή η εξέλιξη έθετε σε αμφισβήτηση τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Τελικά, τα πράγματα άλλαξαν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Liverpool Εcho”, ο Βραζιλιάνος είναι υγιής και πήρε το πράσινο φως για να βρεθεί στο “Άνφιλντ” με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες που τον δείχνουν να πηγαίνει στο γήπεδο. Αυτή η εξέλιξη λύνει τα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ.

Πλέον ο Γερμανός φαίνεται να καταλήγει στον καταρτισμό της 11αδας. Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση μάλλον ο 27χρονος. Πλέον το ερωτηματικό παραμένει στο κέντρο της άμυνας. Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ είναι τιμωρημένος και ο Τζο Γκόμεζ τραυματίας. Από την άλλη, ο Ντέγιαν Λόβρεν φαίνεται ανέτοιμος. Έτσι, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το δίδυμο του Φαμπίνιο με τον Ζόελ Μάτιπ.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Τη φετινή σεζόν ο Φιρμίνο έχει καταφέρει να σκοράρει 11 τέρματα και να μοιράσει και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version