Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φόβοι για πρόβλημα στην καρδιά του Κεντίρα
Γιουβέντους

Φόβοι για πρόβλημα στην καρδιά του Κεντίρα

Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία φέρνουν στην επιφάνεια μια δυσάρεστη είδηση με πρωταγωνιστή τον μέσο της Γιουβέντους, Σάμι Κεντίρα, με τον Γερμανό να φημολογείται πως έχει επιπλοκές με την καρδιά του.

19.02.2019 | 22:12

Άσχημη νέα από Ιταλία με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Σάμι Κεντίρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την γείτονα χώρα, ο Γερμανός πάσχει από αρρυθμία στην καρδιά. Οι υποψίες κινήθηκαν όταν έμπειρος μέσος τέθηκε εκτός αποστολής από την αυριανή αναμέτρηση της Γιουβέντους στην Μαδρίτη. Οι «Μπιανκονέρι» τίθενται αντιμέτωποι με την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την ώρα οι άνθρωποι της Γιουβέντους τονίζουν πως το θέμα δεν είναι ανησυχητικό. Ο έμπειρος χαφ θα παραμείνει στο Τορίνο περνώντας αύριο από ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Άπαντες στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» ευελπιστούν ο 31χρονος να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις.

Θα παίξουν και για τον Κεντίρα οι Ιταλοί

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποκάλυψε την απουσία του Κεντίρα. Ο Ιταλός ωστόσο έμεινε καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι και το τι περιμένει από τους συμπαίκτες του στο Γουάντα Μετροπολιτάνο.

«Η Ατλέτικο είναι οργανωμένη, δύναμή της είναι η αμυντική προσέγγισή της, ενώ ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται άριστα τις στατικές φάσεις. Μπαίνουμε στην πιο σημαντική περίοδο της σεζόν. Το Champions League δεν είναι υποχρέωση, αλλά στόχος μας. Είναι πλεονέκτημα που έχουμε τον Ρονάλντο, αλλά δεν φτάνει από μόνο του. Εάν μου έδιναν την ισοπαλία, δεν θα την έπαιρνα, δεν μου κάνει. Πρέπει να σκοράρουμε, εάν μπορούμε και δύο φορές, τόσο το καλύτερο» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version