ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λόπες εσείς; Τερ Στέγκεν εμείς (vid)

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από τη Λυών, όμως δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, με το 0-0 να δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στη ρεβάνς. Πρωταγωνιστές οι δυο τερματοφύλακες.

Λόπες εσείς; Τερ Στέγκεν εμείς (vid)

Η Λυών κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα, με το τελικό 0-0 να δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στη ρεβάνς. Τρομεροί Τερ Στέγκεν και Λόπες, κράτησαν το μηδέν. Μεγάλη αστοχία από τους παίκτες του Βαλβέρδε.

Τρομερός ρυθμός στο πρώτο μέρος, κρατούσαν Τερ Στέγκεν και Λόπες

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μόλις στο 5′ ο Μέσι έχασε την πρώτη ευκαιρία. Ο Αργεντινός δοκίμασε το πόδι του, εκτελώντας φάουλ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Λόπες.

Στο 10′ ήταν η σειρά της Λυών να απαντήσει, χάνοντας τεράστια ευκαιρία. Ο Μάρτιν Τεριέ δοκίμασε το πόδι του από πολύ μακριά και λίγο έλειψε να δικαιωθεί. Παρόλα αυτά ο Τερ Στέγκεν (με τη βοήθεια και του δοκαριού) έκανε την απόκρουση της βραδιάς, κρατώντας το μηδέν.

Η Μπάρτσα απείλησε και πάλι με τον Μέσι στο 17′, όμως αυτή τη φορά το σουτ του σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» πέρασε ψηλά, άουτ. Μετά την ευκαιρία του Μέσι, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου. Η Λυών έδειχνε να μη φοβάται την Μπάρτσα, δίνοντας άλλη αίγλη στο παιχνίδι.

Στο 45′ ο Ντεμπελέ έβγαλε τον Τεριέ απέναντι από τον Τερ Στέγκεν, όμως αυτή τη φορά το τελείωμα ήταν κακό, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα στο 0-0.

Καλύτερη η Μπάρτσα, «κέρβερος» Λόπες, όλα ανοιχτά στο «Καμπ Νου»

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην είχε γκολ, είχε όμως φάσεις. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Από τη μια η Λυών δεν ήθελε να ανοιχτεί όσο περνούσε η ώρα και κρατούσε το 0-0. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είχε δυο καλές στιγμές με τους Σουάρες και Άλμπα, όμως μετά έσβησε, γνωρίζοντας πως έχει τη ρεβάνς στην έδρα της.

Συγκεκριμένα στο 70′ ο Λουίς Σουάρες έπιασε καλό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Λόπες. Στο 78′ ήταν σειρά του Άλμπα να απειλήσει, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Όπως είναι λογικό, το 0-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του «Καμπ Νόου» με τη Λυών να έχει δείξει πολλάκις πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι φέτος. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έχει και την εμπειρία και τον τρόπο να πάρει την πρόκριση, όμως πρέπει να το δείξει και στο χορτάρι. Ο επαναληπτικός σε δυο εβδομάδες, αναμένεται συναρπαστικός.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λυών (Μπρούνο Ζενεζιό): Λόπες, Ντουμπουά, Μαρσέλο, Νταναγιέρ, Μεντί, Ντομπελέ (84′ Τσικ), Αουάρ, Τεριέ (76′ Κορνέ), Τραορέ (69′ Τουσάρ), Ντεπάι, Ντεμπελέ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Λενγκλέ, Πικέ, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Ρομπέρτο (81′ Βιδάλ), Μπουσκέτς, Μέσι, Ντεμπελέ (68′ Κουτίνιο), Σουάρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ