Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκρίνει Σαλάχ με Λεβαντόφσκι η Μπάγερν! (vid)
Champions League

Συγκρίνει Σαλάχ με Λεβαντόφσκι η Μπάγερν! (vid)

Με ένα βίντεο στο Twitter, η Μπάγερν "διαβάζει" τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης Λίβερπουλ!

19.02.2019 | 18:51

Ενόψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου συγκρίνει τον Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Συγκεκριμένα, οι “Βαυαροί” ανέβασαν στο Twitter μέσω του επίσημου λογαριασμού ένα βίντεο. Στο βίντεο αυτό οι Γερμανοί αναφέρουν τα πάντα τον Αιγύπτιο επιθετικό της Λίβερπουλ. Επίσης, τον συγκρίνουν με τον δικό τους επιθετικό, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν η σύγκριση μπορεί να είναι επιτυχής δεδομένης της διαφορετικής θέσης που παίζουν στο γήπεδο. Πέρα από αυτό και οι δύο παίκτες έχουν τελείως διαφορετικούς ρόλους στον αγώνα. Από τη μία, ο Μοχάμεντ Σαλάχ παίζει εκτός περιοχής προσπαθώντας τόσο να σκοράρει αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στην περίπτωση του Πολωνού, ο ποδοσφαιριστής είναι καθαρά παίκτης περιοχής. Είναι ο παίκτης που μπορεί να μην σου δημιουργήσει ευκαιρία αλλά σίγουρα θα τελειώσει αυτές που πρέπει.

Αμφότεροι πάντως δεν τα πάνε και άσχημα τη φετινή σεζόν. Ο Σαλάχ βλέπει την ομάδα του να είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με τον ίδιο να σκοράρει 20 γκολ σε 34 εμφανίσεις.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαντόφσκι έχει βοηθήσει την ομάδα του να πρωταγωνιστήσει ξανά, σκοράροντας 25 γκολ σε 30 εμφανίσεις!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version