ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Ικάρντι

Πρώτο θέμα για το περιβραχιόνιο. Πρώτο θέμα για τη γυναίκα του. Πρώτο θέμα με τα γκολ του. Ο Μάουρο Ικάρντι γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί.

Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι έγινε για ακόμη μια φορά το επίκεντρο της προσοχής. Ο Αργεντίνος επιθετικός δείχνει ότι του αρέσει να ασχολούνται μαζί του. Μόνο που τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται για τους λάθους λόγους.

Παλαιάς κοπής παικταράς

Ο Ικάρντι είναι ένα από τα κορυφαία σέντερ φορ στον κόσμο. Είναι ένας κλασικός φορ περιοχής που αν πάρει τη μπάλα μέσα στο κουτί κατά τεράστια πιθανότητα θα την στείλει στα δίχτυα. Η επαφή του με το γκολ είναι αξιοθαύμαστη και τα τελειώματά του ο ορισμός αυτού που λέμε «σεντερφορίσια».

Ο Ικάρντι είναι ίσως ό,τι πιο κοντινό στην κλασσική έννοια του σέντερ φορ όπως παιζόταν η θέση μέχρι να βρεθούν ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλτο και να δημιουργήσουν μια νέα τάξη πραγμάτων. Ο 25χρονος Αργεντίνος είναι από αυτούς τους παίκτες που μπορεί να κάνουν ελάχιστες επαφές με τη μπάλα μέσα σε ένα παιχνίδι. Αλλά πολύ συχνά οι επαφές αυτές είναι «θανατηφόρες» για την αντίπαλη άμυνα.

Πρότυπό του όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, αποτελεί ο τεράστιος Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και το παιχνίδι του έχει επηρεαστεί πολύ από τον «Μπατιγκόλ». Η μέτρια πορεία της Ίντερ και η απόλυτη κυριαρχία της Γιουβέντους στην Ιταλία έχει ως αποτέλεσμα ο Ικάρντι να μην κάνει τόσο θόρυβο. Βασικά κάνει.

Αλλά όχι τόσο όσο θα έκανε αν αγωνιζόταν σε κάποιο από τα κορυφαία κλαμπ αυτή την περίοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως αποτελεί μακράν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των «Νερατζούρι» και τον μοναδικό παγκόσμιας κλάσης παίκτη τους.

Το κακό είναι ότι αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται σαν να είναι αυτός πάνω από το κλαμπ.

Τα χειρότερα «συμπτώματα» του σύγχρονου ποδοσφαίρου

Όσο γουστάρουμε το αγωνιστικό του στυλ και τις γκολάρες που κατά καιρούς έχει «γράψει» άλλο τόσο μας ξενερώνει η συμπεριφορά του. Ο Ικάρντι δεν δείχνει κανένα σεβασμό σε τίποτα. Παντρεύτηκε τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου και πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα Μάξι Λόπεζ, ο οποίος στα πρώτα του βήματα στην Ιταλία τον φιλοξενούσε σπίτι του και του κατέστρεψε τη ζωή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ικάρντι επί σειρά ετών και παρά τις εξαιρετικές αγωνιστικές του επιδώσεις να παραμένει εκτός εθνικής ομάδας με τις κακές γλώσσες να λένε ότι έχει για την παρουσία του έχει θέσει βέτο ο ίδιος ο Μέσι. Στην βιογραφία του που κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια (βιογραφία στα 23 δεν έβγαλε κανείς) αναφέρθηκε με απόλυτη έλλειψη σεβασμού στους οπαδούς της Ίντερ.

Για πολύ καιρό κάθε του γκολ στο “Τσουζέπε Μεάτσα” αντί για πανηγυρισμούς συνοδευόταν με αποδοκιμασίες. Οι οπαδοί κρέμασαν μέχρι και πανό που απαιτούσε να φύγει από την ομάδα. Η Ίντερ τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο και απαίτησε να βγει το κεφάλαιο που αναφερόταν στους οπαδούς από το βιβλίο.

Το νέο… επεισόδιο για το περιβραχιόνιο!

Στη συνέχεια έγινε ο αρχηγός της ομάδας. Μέχρι που την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπαλέτι του πήρε το περιβραχιόνιο και το έδωσε στον Χαντάνοβιτς. Αιτία η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ικάρντι δεν μιλάει ποτέ για θέματα που αφορούν την καριέρα του. Τη δουλειά αυτή την έχει αναλάβει πλήρως η γυναικά του και μάνατζέρ του (αυτή που έκλεψε από τον κολλητό του ντε) Γουάντα Νάρα. Από την ίδια λοιπόν μαθαίνουμε μία ότι ο παίτκης θα ανανεώσει και ότι είναι αιώνια πιστός «Νερατζούρο», την άλλη ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι οι δύο επιλογές που εξετάζει.

Εν ολίγοις μέρα παρά μέρα τα δεδομένα που παρουσιάζει η πλευρά του Ικάρντι είναι διαφορετικά. Αυτό έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στις τάξεις της Ίντερ. Ο Αργεντινός έχει μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία δύο ματς της ομάδας, η οποία με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι αυτό συνέβη λόγο προβλήματος του ίδιου με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Χάος.

Τι θα γίνει τελικά με τον Ικάρντι;

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο είναι το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ Ικάρντι. Οι φήμες στην Ιταλία έχουν οργιάσει για ανταλλαγή μεταξύ Ικάρντι και Ντιμπάλα (έχει κι αυτός προβλήματα στη σχέση του με τη Γιούβε).

Απ΄την άλλη δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Λατίνος φορ άλλαξε γνώμη και μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Ίντερ. Το συμβόλαιο που έχει βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το 2021 αλλά αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν το σενάριο πώλησης μοιάζει πολύ πιθανό.

Κι αν το όνομα Μάουρο Ικάρντι βγει στην αγορά είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει αρκετές μεγάλες δυνάμεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που κάνει εντός γηπέδου είναι υπεραρκετά για να ασχολούμαστε μαζί του.

Και με την Ίντερ τι γίνεται, Μάουρο;

Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν το λιγότερο περιττά. Η εξωγηπεδική του συμπεριφορά και στάση είναι αχρείαστα προκλητική. Είναι φανερό ότι ο Ικάρντι προκαλεί για να προκαλεί. Ότι η στάση του απέναντι στην ομάδα που λέγεται Ίντερ είναι πλήρως αλαζονική. Κάτι που δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Ούτε πιο παλιά. Ούτε τώρα. Ειδικά από έναν παίκτη της δικής του αξίας.

Όταν ο αρχηγός και ηγέτης μιας τόσο ιστορικής ομάδας δεν δείχνει κανένα σεβασμό στη φανέλα και στους οπαδούς αυτόματα πλήττεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το κύρος του κλαμπ. Η Ίντερ μπορεί να έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων χρόνων αλλά παραμένει ένα τεράστιο μέγεθος που δεν δικαιούται να το υποτιμά κανένας Ικάρντι.

Μέχρι ο εκείνος να καταλάβει ότι τα σκάνδαλα και τα κουτσομπολιά μόνο κακό του κάνουν θα παραμείνει ο τύπος που όλοι λατρεύουν να μισούν και δεν θα κερδίσει ποτέ το σεβασμό που του αναλογεί με βάση την ποδοσφαιρική του αξία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ