ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Πάρτι με γκολάρες και αυτογκόλ έστησε η Παρί (vid)

Μετά από ένα απόλυτα χορταστικό παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-1 την Μονπελιέ στο Παρίσι σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Πάρτι με γκολάρες και αυτογκόλ έστησε η Παρί (vid)

Μονάχα σχεδόν ένα ημίχρονο κατάφερε να κοντράρει την Παρί η Μονπελιέ. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έκαναν πάρτι σε ένα ματς που τα είχε όλα. Τρεις γκολάρες, δύο αυτογκόλ, δύο ακυρωθέντα γκολ και πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες. Τελικό σκορ; 5-1. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα σε μία Μονπελιέ που δεν κλείστηκε στο καβούκι της.

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 8ο λεπτό ο Σκούλετιτς δοκίμασε ένα σουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Αλλά ο Μπουφόν έδιωξε την μπάλα με μία εξαιρετική επέμβαση. Πέντε λεπτά αργότερα οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ντάνι Άλβες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κουρζάβα πρόλαβε τον αντίπαλό του και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 26′ ο Ντι Μαρία σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για γκολ, καθώς βγήκε τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε πάνω στον Λεκόμτ.

Στο 31′ η Μονπελιέ έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μολέτ εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ από τα δεξιά με τον Μπουφόν να διώχνει την μπάλα οριακά εντός τέρματος για το 1-1. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καταιγιστικός. Στο 34′ ο Ενκουνκού δεν πρόλαβε να πλασάρει, καθώς κόπηκε από τους αμυντικούς. Τρία λεπτά μετά, ο Λε Ταλέκ με σουτ μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουφόν. Η Παρί πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στις καθυστερήσεις ο Ντι Μαρία με τρομερή εκτέλεση δεν άφησε περιθώρια στον Λεκόμτ και έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Στο 55′ ο Μπαπέ προσπάθησε να βρει ένα γκολ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Λεκόμτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χίλτον ξέφυγε από τον αντίπαλό του, αλλά ο Μπουφόν είπε όχι στην κεφαλιά του. Το τελευταίο 20λεπτο εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Αρχικά η Παρί είδε δυο γκολ της να ακυρώνονται ως οφσάιντ (68′-71′).

Στο 73′ όμως το τέρμα ήταν κανονικό. Μετά από κακή απομάκρυνση της άμυνας, ο Ενκουνκού πήρε την κεφαλιά. Στην πορεία της μπάλας μπήκε ο Σκούλετιτς και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1. Όμως το μενού είχε ακόμα ένα αυτογκόλ. Στο 78′ ο Κουρζάβα έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπαπέ την προβολή. Αλλά, η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Χίλτον και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-1.

Όμως ο Μπαπέ ήθελε γκολ. Και τελικά το βρήκε. Στο επόμενο λεπτό ξανά από πάσα του Κουρζάβα, ο νεαρός μπήκε στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο παραθυράκι του Λεκόμτ. Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα, με τους Παριζιάνους να πραγματοποιούν μία τρομερή εμφάνιση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Παρί είναι πρώτη με 65 βαθμούς σε 24 παιχνίδια. Από την άλλη, η Μονπελιέ είναι στην 6η θέση με 38 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ