Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: «Το έχω κάνει και στο παρελθόν»
Champions League

Σιμεόνε: «Το έχω κάνει και στο παρελθόν»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε σε συνέντευξή του πως την ίδια κίνηση που έκανε χθες το βράδυ την έχει κάνει και στο παρελθόν.

21.02.2019 | 12:30

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Γιουβέντους στο “Wanda Metropolitano”. Πρόκειται για τη πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τους “16” του Champions League. Όμως το εντυπωσιακό άλλο. Αυτό που ίσως συζητιέται περισσότερο είναι ο ακραίος πανηγυρισμός του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το πρώτο γκολ των “ροχιμπλάνκος”.

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι γνωστός για τον παρορμητισμό του εντός γηπέδου. Ο ίδιος έπιασε και έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η αλήθεια είναι πως τον πανηγυρισμό αυτό να τον έχει επαναλάβει στο παρελθόν και ως παίκτης και τον ίδιο να τον “στηρίζει” 100%.

«Το έκανα ως παίκτης σε Λάτσιο-Μπολόνια και το έκανα ξανά για να δείξω στους οπαδούς μας ότι έχουμε κοχόνες» (σ.σ. τα ανδρικά γεννητικά όργανα στην ισπανική γλώσσα).

Σιμεόνε: «Το έκανα για τους οπαδούς μας»

Η κίνησή μου αυτή δεν πήγαινε στην άλλη ομάδα, είχα στραφεί προς τους δικούς μας οπαδούς. Δεν είναι μία όμορφη χειρονομία, το παραδέχομαι, αλλά αισθάνθηκα πως είχα ανάγκη να το κάνω.

Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, παλέψαμε τόσο σκληρά και ο Ντιέγκο Κόστα δούλεψε πραγματικά σκληρά αν και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Έπρεπε να δείξω το πώς αισθανόμουν.

Εάν κάποιος προσεβλήθη μπορώ να ζητήσω συγγνώμη αλλά το έκανα από την καρδιά μου» τόνισε στο φινάλε του αγώνα ο “Τσόλο”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version