ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ετοιμάζει “πλάνο Κουρτουά” για να πάρει τον Αζάρ η Ρεάλ!

Την πετυχημένη συνταγή που έφερε τον Τιμπό Κουρτουά στη Μαδρίτη θέλουν να εφαρμόσουν και στην περίπτωση του Εντέν Αζάρ οι άνθρωποι της Ρεάλ.

Ετοιμάζει “πλάνο Κουρτουά” για να πάρει τον Αζάρ η Ρεάλ!

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ καλά κρατεί. Οι Μαδριλένοι έχουν ως πρώτο μεταγραφικό τους στόχο τον Βέλγο και προσπαθούν να τον φέρουν στην ισπανική πρωτεύουσα με κάθε τρόπο. Από την άλλη πλευρά, ο 28χρονος έχει δείξει εμμέσως πλην σαφώς σε αρκετές τοποθετήσεις του, πως θα ήθελε πολύ να ντυθεί στα λευκά.

Το εμπόδιο που εμποδίζει το γάμο των δύο πλευρών λέγεται Τσέλσι. Και πλέον φαίνεται πως γίνεται πολύ υψηλό. Οι Λονδρέζοι πληροφορήθηκαν από τη FIFA πως τιμωρήθηκαν με απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το επόμενο καλοκαίρι εξαιτίας παραβάσεων στον κανονισμό προσέγγισης νεαρών ποδοσφαιριστών. Έτσι, οι “Μπλε” δεν θα αποχωριστούν εύκολα κάποιον παίκτη από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ της.

Οι “Μερένχες” πάντως δεν φαίνεται να προβληματίζονται από την παραπάνω εξέλιξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας “AS” έχουν ήδη ετοιμάσει το σχέδιο απόκτησης του διεθνή επιθετικού. Στη Μαδρίτη, σκέφτονται να εφαρμόσουν το πλάνο με το οποίο απέκτησαν τον Τιμπό Κουρτουά. Το συμβόλαιο του Βέλγου κίπερ με την Τσέλσι τελείωνε το φετινό καλοκαίρι. Ο 27χρονος είχε αποφασίσει να μην το ανανεώσει και έτσι θα έφευγε ως ελεύθερος. Οι Άγγλοι όμως δεν το ήθελαν αυτό κι έτσι δέχτηκαν την πρόταση των 36 εκατ. ευρώ της Ρεάλ.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Αζάρ. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2020 και οι απαιτήσεις της Τσέλσι ξεπερνούν τα 110 εκατ. ευρώ. Αν όμως, ο Βέλγος αποφασίσει να μην το ανανεώσει τότε οι “Μπλε” θα κινδυνεύσουν να τον χάσουν χωρίς να πάρουν ευρώ. Εκεί ποντάρουν και οι άνθρωποι των Μαδριλένων. Έτσι, το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να ετοιμάσουν μια πιο λογική οικονομικά πρόταση για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον ικανότατο επιθετικό.

Τη φετινή σεζόν ο Αζάρ έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 15 φορές και έχει μοιράσει 10 ασίστ σε 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ