ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Πάουλο Ντιμπάλα: Και που θα πάει αν πει το… arrivederci;

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μοιάζει φευγάτος από τη Γιουβέντους κι ο... χορός για την απόκτηση του έχει ήδη αρχίσει. Το Sportsking.gr παρουσιάζει τους επικρατέστερους για να βάλουν στη «μηχανή» τους τον Αργεντινό.

Πάουλο Ντιμπάλα: Και που θα πάει αν πει το… arrivederci;

Εδώ και αρκετό καιρό ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι μετέωρος στη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μια μένει και μια… φεύγει από το Τορίνο. Ο ίδιος έχει άριστες σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρόλα αυτά από την ημέρα που αποκτήθηκε ο Πορτογάλος η παραγωγικότητα του έχει πέσει. Αγωνίζεται λιγότερο και φυσικά οι αριθμοί του είναι αισθητά μειωμένοι. Φέτος μέχρι στιγμής μετράει 8 γκολ και 6 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, στο ίδιο χρονικό σημείο της περσινής σεζόν, είχε ήδη σημειώσει 17 γκολ και είχε μοιράσει κι άλλα 5 στους συμπαίκτες του σε 28 αναμετρήσεις. Μιλάμε για κάτι παραπάνω από τα διπλάσια τέρματα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι διαφορά έχει κάνει η απόκτηση του Κριστιάνο για τον Ντιμπάλα. Παράλληλα και η παραγκώνιση του από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να παίξει το ρόλο της. Ο Ιταλός τον χρησιμοποιεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, θέση που δείχνει να μην τον βολεύει. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει σημειώσει μόλις 1 τέρμα κι έχει δώσει 2 ασίστ στα 13 παιχνίδια, που έχει αγωνιστεί στη θέση αυτή. Την ίδια στιγμή, στις μόλις 5 αναμετρήσεις που έχει βρεθεί στη φυσική του θέση, πίσω από τον επιθετικό δηλαδή, έχει πετύχει 4 γκολ κι έχει μοιράσει και 3 ασίστ!

Παρά τους μειωμένους αριθμούς του, ο Ντιμπάλα παραμένει ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Γι’ αυτό και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό μιας αναμέτρησης όπως ο Αργεντινός είναι πολύτιμος για κάθε σύλλογο. Οι φήμες κατά καιρούς τον συνδέουν με πολλές ομάδες κι εμείς ξεχωρίζουμε τις βασικές… ανταγωνίστριες για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Ρεάλ Μαδρίτης

Είναι γεγονός πως μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Η «βασίλισσα» έχει χάσει το σημείο αναφοράς της στην επίθεση και μοιάζει μπερδεμένη στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό, άλλωστε και οι εμφανίσεις της δεν είναι οι αναμενόμενες. Αρκετοί πίστεψαν πως μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου, παίκτες όπως ο Ασένσιο και ο Ίσκο θα βγουν μπροστά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν ήδη βάλει σε πρώτο πλάνο τις περιπτώσεις τον Αζάρ και Ντιμπάλα. Κι αν για τον Βέλγο η Τσέλσι κρατάει σταθερά αρνητική στάση, για τον Αργεντινό τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά. Βλέπετε, αν ο ίδιος θελήσει να αποχωρήσει από το Τορίνο, η Γιουβέντους δύσκολα θα του σταθεί εμπόδιο. Ειδικά από τη στιγμή, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ίσκο. Μια ανταλλαγή των δύο παικτών μαζί μ’ ένα χρηματικό ποσό από τη «βασίλισσα» είναι ικανά να πείσουν τη «γηραιά κυρία» να πει…arrivederci στον Ντιμπάλα.

Τσέλσι

Σχεδόν συνυφασμένη με το τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και η οποία κίνηση επιθυμεί να κάνει η Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου ναι μεν αρνούνται πεισματικά να παραχωρήσουν τον Αζάρ, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει τη θέληση του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στη «βασίλισσα». Μέχρι στιγμής ο Βέλγος δεν έχει πιέσει καταστάσεις για να αποχωρήσει. Τι θα γίνει, όμως, αν αποφασίσει να το κάνει για να αποχωρήσει και να πάει στην… αγαπημένη του Μαδρίτη;

Τότε οι άνθρωποι της Τσέλσι θα στραφούν στην περίπτωση του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός ταιριάζει… γάντι στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι για τους Λονδρέζους. Άλλωστε, ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές κατά τη θητεία του στη Νάπολι. Βέβαια, τα πάντα στην περίπτωση αυτή μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, καθώς και ο Αζάρ ακόμη δεν πιέζει τους «μπλε», ενώ και το μέλλον του Σάρι στον πάγκο της ομάδας είναι δυσοίωνο.

Παράλληλα, οι τελευταίες εξελίξεις δεν είναι και οι ιδανικές για την Τσέλσι. Οι «μπλε» δέχθηκαν καμπάνα από την FIFA, η οποία τους απαγόρευσε να κάνουν μεταγραφές για τα επόμενα δύο μεταγραφικά παράθυρα. Είναι προφανές ότι οι Λονδρέζοι θα κάνουν έφεση κατά της ποινής. Ωστόσο, πολύ δύσκολα αυτή θα αφαιρεθεί εντελώς. Αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες ο Ντιμπάλα να γίνει παίκτης τους είναι ελάχιστες πλέον…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα πάντα βαίνουν καλώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ημέρα που ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η αγγλική ομάδα έχει αλλάξει εντελώς πρόσωπο σε σχέση με εκείνο που είχε υπό τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Νορβηγός τεχνικός πέρα από την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» έχει μεταμορφώσει κι αρκετούς παίκτες της ομάδας. Γι’ αυτό, άλλωστε και υπάρχει σκέψη μονιμοποίησης του για την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο, η αγγλική ομάδα συνεχίζει να έχει θέματα. Λείπει μια ποιοτική λύση στην επίθεση. Ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, και θα απελευθερώσει περισσότερο τους Λουκάκου και Ράσφορντ. Εκεί μπαίνει στο προσκήνιο ο Ντιμπάλα. Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Αργεντινό άσο και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο πρόβλημα τους και παράλληλα να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κινηθούν για παίκτες παγκόσμιας κλάσης και ο 25χρονος πιθανόν να είναι ένας από αυτούς.

Ίντερ

Άπαντες στην Ίντερ κινούνται στον «αστερισμό» του Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός βρισκόταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, η συμπεριφορά της συζύγου και μάνατζερ του παίκτη, Γουάντα Νάρα, έφερε το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων. Το σήριαλ, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Βλέπετε, η ιταλική ομάδα αποφάσισε ταυτόχρονα να τον καθαιρέσει και από αρχηγό. Ο 25χρονος φορ έγινε έξαλλος και αρνήθηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης για το Europa League.

Βέβαια θα ρωτήσετε που κολλάει στην όλη υπόθεση ο Ντιμπάλα. Η Γιουβέντους, βλέποντας το σκηνικό που εκτυλίσσεται στην Ίντερ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Ικάρντι! Μάλιστα τα ιταλικά Μέσα έκαναν λόγο και για συμφωνία των δύο πλευρών για να συνεργαστούν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της «γηραιάς κυρίας» φοβούνται ότι θα αντιμετωπίσουν θέματα με το Financial Fair Play αν κάνουν κάποια μεγάλη πρόταση για τον Αργεντινό. Εδώ λοιπόν μπαίνει στην εξίσωση το όνομα του συμπατριώτη του, που είναι ήδη… φευγάτος. Στη Γιουβέντους θέλουν να παραχωρήσουν τον Ντιμπάλα στην Ίντερ και να καταφέρουν να πιάσουν μ’ έναν σμπάρο δύο τρυγόνια.

Μένει να δούμε τελικά που θα καταλήξει ο Πάουλο Ντιμπάλα αν δρομολογηθεί τελικά η αποχώρηση του από τη Γιουβέντους…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ