Μάντσεστερ Σίτι

Λαπόρτ: «Θέλω να κερδίσω τα πάντα με την Σίτι»

Μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να πείσει την Σίτι να δεσμεύσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο Εμερίκ Λαπόρτ δεν θα μπορούσε να μην νοιώθει ως ο πιο ευτυχισμένος ποδοσφαιριστής στο Νησί.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Έμερικ Λαπόρτ πέρασαν στις υπογραφές. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν επιτυχώς την συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οι «Πολίτες» έκαναν πράξη την προτροπή να κλειδώσουν τον Γάλλο στο δυναμικό τους ανεβάζοντας αρκετά οι οικονομικές του απολαβές.

Ο ερχομός του στο Έτιχαντ τον Ιανουάριο του 2018 δεν προμήνυε όλη αυτή την εξέλιξη. Τελικά ο ταλαντούχος αμυντικός αποτελεί βαρόμετρο για τον ανασταλτικό τομέα της ομάδας του. Έχοντας κερδίσει με το… σπαθί του την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα η διοίκηση της Σίτι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Λαπόρτ: «Βρίσκομαι στην κατάλληλη ομάδα για να εξελίσσομαι καθημερινά»

Μετά την υπογραφή του στο νέο μάξ συμβόλαιο ο Γάλλος αμυντικός δεν έκρυψε την χαρά του. Γνωρίζοντας πως θα έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί για αρκετά χρόνια στο Μάντσεστερ του ανοίγεται η όρεξη για τίτλους και προσωπικές διακρίσεις.

«Δεν θα γινόταν να μην είμαι ευτυχισμένος με την ανανέωση του συμβολαίου μου. Από την μέρα που έφθασα εδώ ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου έδειξαν την φιλοξενία τους. Αυτός ο σύλλογος που προσφέρει όσα χρειάζονται να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Ήδη έχω κάνει άλματα αλλά θέλω ακόμη περισσότερα. Σίγουρα επιθυμώ να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα μου και αισθάνομαι πως η Σίτι είναι ο σύλλογος που θα καλύψει όλες μου τις φιλοδοξίες» τόνισε ο Λαπόρτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ