Ίντερ

Μάξι Λόπες κατά Ικάρντι-Νάρα: «Δεν με αφήνουν να δω τα παιδιά μου»!

Ο Μάξι Λόπες τα έβαλε με τον Μάουρο Ικάρντι και την πρώην σύζυγο του, Γουάντα Νάρα, αναφέροντας ότι δεν τον αφήνουν να βλέπει τα παιδιά του.

Σχεδόν άπαντες γνωρίζουν την ιστορία που ενώνει και ταυτόχρονα χωρίζει τους Μάουρο Ικάρντι και Μάξι Λόπες. Ο επιθετικός της Ίντερ ήταν κολλητός και προστατευόμενος του συμπατριώτη του όταν βρισκόνταν μαζί στην Σαμπντόρια. Όλα έβαιναν καλώς μέχρι να «σκάσει» η βόμβα. Η Γουάντα Νάρα, με την οποία ήταν παντρεμένος και με τρία παιδιά ο Λόπες, τον είχε απατήσει με τον Ικάρντι. Μάλιστα οι δύο τους παντρεύτηκαν λίγο καιρό αργότερα, με τον 25χρονο φορ να παίρνει τόσο τη γυναίκα όσο και τα παιδιά του πρώην φίλου του.

Ξέσπασε κατά Ικάρντι-Νάρα ο Λόπες

Από τότε οι σχέσεις του δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, με τον Λόπες μάλιστα να αρνείται να του δώσει το χέρι όσες φορές τέθηκαν αντιμέτωποι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο 34χρονος επιθετικός της Βάσκο Ντα Γκάμα μίλησε για τη σχέση του με Ικάρντι και Νάρα σε συνέντευξη του. Ο Αργεντινός εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς τον συμπατριώτη του και την πρώην γυναίκα του, κατηγορώντας τους ότι δεν τον αφήνουν να δει τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει στο γάμο τους.

«Δεν βλέπω τα παιδιά μου και κάποιες φορές δεν μου επιτρέπουν καν να τους μιλήσω στο τηλέφωνο. Τελευταία φορά τα είδα κανονικά το Δεκέμβριο και το Γενάρη για λίγες ώρες μετά από ειδική άδεια από την ομάδα μου. Η σχέση μου με τη Γουάντα είναι δύσκολη, δεν υπάρχει αρμονία και για χρόνια επικοινωνούσαμε μόνο μέσω δικηγόρων. Ο Ικάρντι έχει την ίδια ή και χειρότερη κάποιες φορές συμπεριφορά.

Γι’ αυτό έκοψα κάθε επαφή μαζί του. Του είχα πει πως θα καταλάβαινε κάποια πράγματα μόλις γινόταν πατέρας, αλλά δεν το έκανε. Χθες είχε ο γιος μου γενέθλια και μου επιτέθηκαν στο τηλέφωνο. Τι σχέση να έχεις με τέτοιους ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λόπες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ