ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Σαν πρωταθλήτρια… Μέσ(ι)α στην Ανδαλουσία!

Ο Λιονέλ Μέσι άλωσε την Ανδαλουσία καθώς με τρία δικά του γκολ πέτυχε την ανατροπή απέναντι στη Σεβίλλη για το τελικό 2-4.

Σαν πρωταθλήτρια… Μέσ(ι)α στην Ανδαλουσία!

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής η Σεβίλλη υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα. Με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να κυνηγάει το τρίποντο που θα της επιτρέψει να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει τώρα από τις διώκτριες της.

Μετά από το ματς στην Ανδαλουσία, η ομάδα του Βαλβέρδε αντιμετωπίζει μέσα σε λίγες ημέρες δύο φορές την Ρεάλ στο “Μπερναμπέου”. Πρώτα στα ημιτελικά του Copa del Rey (1-1 το πρώτο ματς στην Βαρκελώνη) και έπειτα στο πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που αναμετρώνται φέτος οι δύο ομάδες. Στο ισπανικό Σούπερ Καπ η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει 2-1, στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου. Η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει 4-2 της Σεβίλλης, ενώ Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη συναντήθηκαν και στο Κύπελλο.

Στα του παιχνιδιού σήμερα παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Τα γκολ ήταν πολλά και γενικά οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν διάθεση για όμορφο ποδόσφαιρο.

Το σκρο βέβαια άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Νάβας στο 22‘. Κλέψιμο του Πρόμες στον Μέσι, η μπάλα έφτασε στον Μπεν Γεντέρ που έβγαλε την ομάδα του στην κόντρα.  Έδωσε πάσα δεξιά στον Χεσούς Νάβας και εκείνος με συρτό διαγώνιο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τερ Στέγκεν.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Μέσι θα κάνει την ισοφάριση για το 1-1. Εκπληκτικό γκολ από τον Μέσι. Μετά από σέντρα του Ράκιτιτς από τα αριστερά νίκησε τον Βάτσλικ με εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ με το αριστερό.

Η Σεβίλλη όμως είναι 100% αποτελεσματική αφού κατάφερε να πετύχει 2 γκολ σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες εντός εστίας. Ο Μερκάδο ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Ανδαλουσιανών.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα πίεσε για την ισοφάριση. Η Σεβίλλη το κατάλαβε και άλλαξε το σύστημά της αλλά ο Μέσι είχε και πάλι διαφορετική άποψη.  Ο Αργεντινός βρέθηκε σε τρομερή μέρα. Με εντυπωσιακό σουτ με το δεξί αυτή τη φορά μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε την ισοφάριση.

Το παιχνίδι όμως σήμερα άνηκε αποκλειστικά στον Μέσι. Ο Αργεντινός πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και της χάρισε τη νίκη κάνοντας μάλιστα την ανατροπή με τρία δικά του γκολ. Σε σουτ του Αλενιά από το ημικύκλιο, η μπάλα κόντραρε και ο Μέσι που καραδοκούσε βρέθηκε τετ α τετ με τον Βάτσλικ. Κατάφερε εύκολα να τον νικήσει με ένα “σκάψιμο” της μπάλας από πάνω του.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Μπαρτσελόνα πέτυχε και 4ο γκολ αυτή την φορά με δημιουργό τον Μέσι και εκτελεστή τον Σουάρες. Βάζοντας τέλος στα όνειρα της Σεβίλης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ