Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τελικά κρατάει Πέρισιτς η Ίντερ!
Home Page

Τελικά κρατάει Πέρισιτς η Ίντερ!

Αλλαγή πλεύσης στα μεταγραφικά της Ίντερ που επιθυμεί να έχει τον Πέρισιτς στην ομάδα!

23.02.2019 | 18:52

Κακά μαντάτα για τους ¨μνηστήρες” του Ίβαν Πέρισιτς καθώς η Ίντερ θέλει να τον κρατήσει τελικά στην ομάδα!

Οι Νερατζούρι πραγματοποίησαν μια ολική “αναστροφή” στις προτιμήσεις τους σχετικά με τον Κροάτη διεθνή, σύμφωνα με την Calciomercato.

Ο Πέρισιτς έβλεπε το όνομα του τον τελευταίο καιρό να συνδέεται με πολλούς συλλόγους. Μάλιστα, για ένα διάστημα τα ιταλικά Μέσα διέδιδαν τη φήμη πως είναι μια ανάσα από την έξοδο με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να είναι έτοιμες να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο, τόσο οι τελευταίες του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα όσο και κατάσταση με τον Ικάρντι αλλάζουν άρδην τα δεδομένα. Η ομάδα του Σπαλέτι γνωρίζει πολύ καλά που δεν μπορεί να χάσει και τον Πέρισιτς σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι συζητήσεις με Ικάρντι. Αυτό θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα που βλέπει τη θέση της στο πρωτάθλημα να απειλείται από τη Μίλαν.

Ανάλογη στάση κράτησαν και στην περίπτωση του Ράτζα Ναινγκολάν. Ο Βέλγος μέσος δεν είχε πείσει τους διοικούντες στο πρώτο μέρος της σεζόν με το όνομα του να βρίσκεται στη λίστα αποχωρήσεων. Η τωρινή έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Ίντερ όμως δεν τους επιτρέπει να πάρουν τέτοια ρίσκα.

Ωστόσο, η Άρσεναλ δεν σταματά να ελπίζει στην απόκτηση του και αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version