ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φώτο Ημέρας

Γιορτάζει με… φανελάρα η Ίντερ! (pics)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 20 χρόνια συνεργασίας μεταξύ των Ίντερ και Nike, συμπληρώνονται φέτος με τους "νερατζούρι" να το γιορτάζουν αναλόγως.

Γιορτάζει με… φανελάρα η Ίντερ! (pics)

Είκοσι χρόνια είναι πολλά. Ειδικά όταν μιλάμε για μία σχέση. Ειδικά αν αυτή είναι επαγγελματική. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Όμως, η αγάπη δεν… χάνεται. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ίντερ και της Nike.

Οι “νερατζούρι” έδωσαν για πρώτη φορά τα χέρια τη γνωστή εταιρία το 1998. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετά μαζί. Ωστόσο, η έμπνευση ποτέ δεν έλειψε. Ειδικά από τις εμφανίσεις της ιταλικής ομάδας.

Πως θα μπορούσε άλλωστε; Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα της μόδας παγκοσμίως. Οι Μιλανέζοι δεν θα είχαν… επιλογές. Ήταν καταδικασμένοι να πετύχουν. Και το εν λόγω deal τους δικαιώνει!

Είναι βαριά της Ίντερ η φανέλα!

Από τότε μέχρι και σήμερα τη φανέλα της Ίντερ έχουν φορέσει μερικοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς.

Γι’ αυτό το λόγο και η Nike δεν θα μπορούσε να την αφήσει… ξεκρέμαστη. Δημιούργησε μία επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση των 20 ετών από την πρώτη φορά που έντυσε τους Ιταλούς.

Αυτή δεν θα μπορούσε να μην είναι -τουλάχιστον- επική! Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές διαφορές. Ωστόσο, η αμερικανική εταιρία έφτιαξε ακόμη ένα “διαμάντι” για τους “νερατζούρι” που ελπίζουν να σηκώσουν πολλές κούπες με αυτή.

Στο τέλος θα φανεί αν τους έφερε… γούρι ή όχι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ