ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη (pic)

Άλλη μία γεμάτη αγωνιστική στην Ευρώπη με μεγάλες νίκες, ανατροπές, κούπες και πρωταγωνιστές, τους οποίους το sportsking.gr αναλαμβάνει να τους χωρέσει σε μία ιδανική ενδεκάδα.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη (pic)

Κάθε σαββατοκύριακο αναμένεται πως και πως από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Δραστηριότητα σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τους καλύτερους να παίρνουν από το… χεράκι τις ομάδες τους και να τις οδηγούν στην επιτυχία. Φανταστείτε όλοι οι καλύτεροι να αγωνίζονταν μαζί, στην ίδια ενδεκάδα. Ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια ομάδα; Μία all star team. Μία dream team!

Το sportsking.gr το κάνει εικόνα και σας το παραθέτει στο… πιάτο! Από τον Λιονέλ Μέσι και την οργιώδη εμφάνιση στην Ανδαλουσία κόντρα στην Σεβίλη. Στον επιβλητικό Κουν Κάστελς που ανάγκασε την Γκλάντμπαχ να μείνει στο μηδέν. Ένα διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο, ένα διήμερο όπως μόνο εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι απολαμβάνουμε.

Από που να ξεκινήσεις! Από την Αγγλία; Με την Μάντσεστερ Σίτι να κατακτά τον πρώτο της τίτλο για το 2019 επικρατώντας της Τσέλσι στα πέναλτι στο Καραμπάο Καπ! Στην Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ κόλλησαν στο μηδέν θέτοντας υπό σοβαρό κίνδυνο το πρωτάθλημα του Γιούργκεν Κλοπ.

Στην Ισπανία; Ο Λιονέλ Μέσι με μια εμφάνιση βγαλμένη από παραμύθι πήρε μόνος του την Σεβίλη στο Πιθχουάν οδηγώντας εκ του ασφαλούς την Μπαρτσελόνα στον τίτλο. Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισαν με νίκες την κούρσα, όμως καταλαβαίνουν πως η υπόθεση τίτλος φαντάζει απίθανη.

Στην Ιταλία; Νίκες για Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα αλλά όχι για την Ίντερ η οποία έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Φιορεντίνα στο παιχνίδι της αγωνιστικής στην γείτονα χώρα. Στην Γερμανία; Ντόρτμουντ και Μπάγερν συνέχισαν με νίκες την μάχη τους για τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο Γκλάντμπαχ όμως η Βόλφσμπουργκ έδειξε τα δόντια της διαλύοντας τους γηπεδούχους με 3-0.

Τέλος στην Γαλλία! Η Παρί συνεχίζει αυτό που έχει ξεκινήσει από την αρχή. Άλλη μία εύκολη νίκη για την παρέα του Κιλιάν Μπαπέ, πως αλλιώς άλλωστε όταν ο Γάλλος δεν σταματά να σκοράρει. Από την άλλη η Μονακό έχει πάρει φόρα και δεν σταματά. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν στο Πριγκιπάτο της Λυών με 2-0, με το σύνολο του Ζαρντίμ να απομακρύνεται από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πάμε να συνθέσουμε την ιδανική ενδεκάδα

Προπονητής

Πεπ Γκουαρντιόλα (Μάντσεστερ Σίτι)

Ο Καταλανός δικαίως είναι ο προπονητής της αγωνιστικής. Άλλος ένας τίτλος την τεράστια συλλογή του, με την Σίτι να κατακτά το Καραμπάο Καπ. Έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναμορφώσει τους «Πολίτες» κάνοντάς τους απόλυτους κυρίαρχους στο Νησί. Ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει απτόητος το έργο του στο Έτιχαντ βάζοντας τώρα πλώρη για την επίτευξη όλων των υπολοίπων στόχων.

Τερματοφύλακας 

Κουν Κάστελς (Βόλφσμπουργκ)

Ο 26χρονος τερματοφύλακας αποτέλεσε την σιγουριά των «Λύκων» στην μεγάλη τους νίκη. Το τέλειο πέρασμα από την έδρα της Γκλάντμπαχ ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στον Βέλγο τερματοφύλακα. Σταθερός, καθοδηγητής και παρών εκεί που η ομάδα του τον είχε πραγματικά ανάγκη. Ο Αζάρ και η παρέα του τα βρήκαν… μπαστούνια απέναντι τους, καθώς όποτε πάτησαν περιοχή ήταν εκεί να τελειώσει κάθε τους ελπίδα.

Άμυνα

Ζόρντι Άλμπα αριστερό μπακ (Μπαρτσελόνα)

Ο Ισπανός αποτελεί σταθερή αξία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Συνηθίζει να πιάνει υψηλά στάνταρντς απόδοσης. Εμφάνιση αντίστοιχη με το επίπεδο του πραγματοποίησε και στο Σάντσεθ Πιθχουάν, με τον έμπειρο αμυντικό να μην κάνει ούτε λάθος. Η Σεβίλη προσπάθησε να κάνει την ζημιά στην Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλανοί έχοντας έναν Λιονέλ Μέσι… μαινόμενο έφυγαν με το διπλό.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ)

Όταν είναι υγιής ο Ουνάι Έμερι δεν σκέφτεται άλλος για τα μετόπισθεν. Ο Sokratis ορισμένες φορές μοιάζει απροσπέλαστος. Αυτή ήταν η εικόνα του και στην αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Σαουθάμπτον. Σταθερός, ηγετικός ο Έλληνας αμυντικός μοιάζει σαν να παίζει χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Νταν – Άξελ Ζαγκαντού (Ντόρτμουντ)

Ο 19χρονος αρπάζει από τα μαλλιά κάθε του στιγμή στην Μπουντεσλίγκα. Κόντρα στην Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα της Ντόρτμουντ. Σκόραρε, σταμάτησε αρκετές επελάσεις των «Ασπιρίνων» παίρνοντας κάτι παραπάνω από θετικό πρόσημο. Η ανακάλυψη των Βεστφαλών έχει εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά του.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεξί μπακ (Μονακό)

Απέναντι στην Λυών κανένας Μονεγάσκος δεν υστέρησε. Ο Σιντιμπέ όμως ήταν με διαφορά ο κορυφαίος της αμυντικής γραμμής του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο 27χρονος με μεστή εμφάνιση κράτησε την θέση του τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο Τεριέ δεν μπόρεσε να κάνει καμία επέλαση με την Λυών να  χάνει όλη της την ισχύ από τα αριστερά.

Κέντρο

Σαούλ Νίγκεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Γνωστές οι αρετές του! Ο Σαούλ είναι ο αγαπημένο παιδί του Ντιέγκο Σιμεόνε και όχι άδικα. Ο 24χρονος εντυπωσιάζει με την ωριμότητα στο παιχνίδι του στο κέντρο των «Ροχιμπλάνκος». Στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Βιγιαρεάλ ήταν απολαυστικός. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε αφού τα είχε κάνει όλα ανασταλτικά, κατάφερε να βρει και δίχτυα καθαρίζοντας την νίκη για την ομάδα του.

Πιοτρ Ζιελίνσκι (Νάπολι)

O Πολωνός έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στις συνειδήσεις μας. Εκπληκτικός χαφ με πολλά τρεξίματα και ένα σουτ… φαρμάκι! Η Νάπολι και ο Κάρλο Αντσελότι στηρίζοντας μέχρι κεραίας στις ικανότητές του. Στο Αρτέμιο Φράνκι κατάφερε να βρει δίχτυα και να καθοδηγήσει την ομάδα του σε μια άνετη επικράτηση επί της Πάρμα.

Τόνυ Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης)

H λέξη αλάνθαστος ταιριάζει… γάντι στον Γερμανό. Με την εμπειρία του έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον μύθο ενός εκ των καλύτερων μέσων του κόσμου. Ο Τόνυ Κρόος ώρες ώρες είναι να κάθεσαι να τον χαζεύεις για την απλότητα στο παιχνίδι του. Στο Λεβάντε ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς ίχνος λάθους με ολόσωστες μεταβιβάσεις της μπάλας. Η εμφάνισή του βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φύγει με πολύτιμη νίκη.

Επίθεση

Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμαίν)

Η Νιμ δεν θα μπορούσε να σταθεί απέναντί του. Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στις σπουδαίες εμφανίσεις οδηγώντας την ομάδα του σε μια ακόμη νίκη. Δύο όμορφα τέρματα και πολλές περισσότερες φαντεζί ενέργειες συνθέτουν μια εξαιρετική εμφάνιση εφάμιλλη του επιπέδου του. Ο Μπαπέ όταν έχει κέφια είναι απλά… ασταμάτητος!

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο! Ο Αργεντινός ήταν ο άνθρωπος που της αγωνιστικής σε όλη την Ευρώπη. Τρία γκολ και μία ασσίστ κόντρα στην Σεβίλη. Πήρε στην κυριολεξία μόνος του τους Ανδαλουσιάνους και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του σπουδαία νίκη. Εκπληκτικός, απόλυτος, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι λίγο να πούμε πως είναι ο κορυφαίος. Η κορυφή είναι λίγη για αυτόν.

Έντιν Τζέκο (Ρόμα)

Η Φροζινόνε κατάφερε να βάλει δύσκολα στην Ρόμα. Ο Βόσνιος επιθετικός ωστόσο φώναξε παρών και με δύο δικά του τέρματα – το ένα μάλιστα στην εκπνοή – χάρισε στους «Τζιαλορόσι» νίκη χρυσάφι. Ο έμπειρος επιθετικός έχει μπει στις συνειδήσεις των Ρωμαίων ως ο κίλερ της εποχής τους και όχι άδικα. Έχει φθάσει τα 85 τέρματα με την φανέλα των Ιταλών.

Δείτε ενδεκάδα και ταυτιστείτε

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ