Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ντιαμπί!
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ντιαμπί!

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια σε ηλικία μόλις 32 ετών πήρε ο Αμπού Ντιαμπί, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω των social media.

26.02.2019 | 13:22

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Όμως, το τέλος ήταν άδοξο στο ταξίδι του Αμπού Ντιαμπί. Ο Γάλλος μέσος έκανε γνωστό πως κρεμάει τα παπούτσια του.

Ωστόσο, προ πολλού θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει συμβεί αυτό. Απλά τώρα ήρθε το επίσημο τέλος. Ο 32χρονος χαφ τα τελευταία χρόνια ήταν περισσότερο στους γιατρούς, παρά στα γήπεδα.

Μονίμως απών λόγω κάποιου τραυματισμού. Αυτό το μαρτύριο ήταν αρκετό για τον ίδιο. Οπότε ήταν πιο εύκολη η απόφαση, ώστε να δηλώσει το αντίο.

Και που δεν είχε τραυματιστεί ο Ντιαμπί!

Ο Ντιαμπί ξεκίνησε την καριέρα του στην Οσέρ. Ως ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. Τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει και κανείς. Ωστόσο, όσο περνούσαν τα χρόνια τα προβλήματα που έβγαζε το σώμα του ήταν ολοένα και περισσότερα.

Το καλοκαίρι του 2006 η Άρσεναλ τον έκανε δικό της. Με τους “κανονιέρηδες” κατάφερε να πραγματοποιήσει μερικές σπουδαίες εμφανίσεις. Αλλά όταν έβρισκε ρυθμό πάντα κάτι γινόταν για να τον στείλει στα “πιτς”.

Αποτέλεσμα; Να μείνει ως τον Ιούνιο του 2015 και να έχει φορέσει τη φανέλα των Λονδρέζων μόλις 124 φορές, έχοντας σημειώσει 14 γκολ. Από τότε μέχρι και το 2017 βρισκόταν στη Μαρσέιγ εκεί τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα για τον ίδιο.

Ο Ντιαμπί έπαιξε μέσα σε δύο χρόνια μόλις πέντε φορές. Το τέλος είχε μπει απλά δεν ήταν επίσημο, όπως τώρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ολιμπίκ Μαρσέιγ
Exit mobile version