Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συνάντηση Μπάγερν-Ρεάλ για Χάμες!
Home Page

Συνάντηση Μπάγερν-Ρεάλ για Χάμες!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θα κάτσουν σύντομα στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες!

01.03.2019 | 14:09

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερν από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Βαυαρούς να έχουν και οψιόν αγοράς.

Ο Κολομβιανός αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν, στην συνέχεια σίγησε και έδειξε τον κακό του εαυτό! Ενώ, ταλαιπωρήθηκε και από σοβαρό τραυματισμό.

Στην Γερμανία θεωρούσαν πως οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν παρατήσει μια και καλή την υπόθεση του επιθετικού.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν κάνει τους ανθρώπους της Μπάγερν να σκεφτούν εκ νέου την περίπτωση του.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν Μέσα της Γερμανίας οι Βαυαροί ζήτησαν ραντεβού με την πλευρά των Μαδριλένων για να συζητήσουν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως υποστηρίζουν τα ίδια δημοσιεύματα η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να βγάλει 35 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καίγεται για να κρατήσει τον Κολομβιανό άσο. Οι Μαδριλένοι δεν θα έλεγαν όχι σε μια καλή από οικονομικής άποψης πρόταση, όπως αυτή που είναι έτοιμη να κάνει η Μπάγερν.

O 27χρονος επιθετικός έχει τονίσει πολλάκις πως νιώθει καλά στο Μόναχο! Έτσι δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προτίμηση του να μείνει στην «Μπουντεσλίγκα» και στην Μπάγερν Μονάχου

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version