Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η προκλητική χειρονομία του Πικέ στο Μπερναμπέου (vid)
Home Page

Η προκλητική χειρονομία του Πικέ στο Μπερναμπέου (vid)

Απίστευτη χειρονομία από τον Ζεράρ Πικέ μέσα στο Μπερναμπέου έκανε έξαλλους τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

03.03.2019 | 21:16

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, έχει γίνει πολλες φορές “κόκκινο πανί” για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Στον προχθεσινό αγώνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου η ομάδα του επικράτησε 0-1, έκανε χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι. Ότι… μιλάνε πολύ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους πικάρει.

Αναφερόμουν στο γεγονός ότι μιλάνε, αλλά κάποιες φορές οι διαιτητές λειτουργούν υπέρ τους. Οι παλμοί’ τρέχουν’ και ήταν απλά μια γενική χειρονομία. Μου αρέσει να ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα και η χειρονομία έγινε για να τη θερμάνει λίγο ακόμα“, δήλωσε ο Καταλανός στόπερ των “μπλαουγκράνα”.

Πανηγύρια μέσα στο Μπερναμπέου

Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να πάρει πολλά «διπλά» μέσα στο «σπίτι» της Ρεάλ. Η «βασίλισσα» δείχνει κατώτερη των προσδοκιών όταν αντιμετωπίζει τους Καταλανούς. Ειδικά μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Κάτι που δεν μπορούν να το χωνέψουν οι φίλοι των «μερένχες». Παρόλα αυτά οι «μπλαουγκράνα» δεν… βαριούνται να νικούν. Το ίδιο και να γλεντάνε! Έτσι, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα έγινε χαμός στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Όλοι ήταν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι. Πως να μην είναι άλλωστε; Ήταν μία δύσκολη, αλλά πολύ σημαντική νίκη. Μία νίκη μισό… πρωτάθλημα. Πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα της Λα Λίγκα με τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε να φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για να γίνουν και πάλι πρωταθλητές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version