Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρέαλ έχει έξι ήττες στο “Μπερναμπέου” για πρώτη φορά τον 21ο αιώνα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρέαλ έχει έξι ήττες στο “Μπερναμπέου” για πρώτη φορά τον 21ο αιώνα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε για δεύτερη σερί φορά από την Μπαρτσελόνα κι έφτασε τις εξί εντός έδρας νίκες φέτος για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα.

03.03.2019 | 14:03

Μια «εφιαλτική» εβδομάδα για τη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στο τέλος της. Η «βασίλισσα» ηττήθηκε δύο φορές σε μερικές ημέρες από την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Αρχικά, την Τετάρτη (27/2) με 3-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας κι έπειτα με 1-0 για το πρωτάθλημα. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα είναι σχεδόν σίγουρο ότι πλήγωσαν τους Μαδριλένους, οι οποίοι έμειναν χωρίς στόχους εντός των συνόρων.

Ωστόσο, με τις δύο αυτές αποτυχίες έφτασαν κι ένα αρνητικό ρεκόρ. Βλέπετε, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τις έξι εντός έδρας ήττες τη φετινή σεζόν. Μαζί με τις δύο από την Μπαρτσελόνα, η «βασίλισσα» είχε χάσει και από τις Λεβάντε (1-2), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-3), Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2) και Τζιρόνα (1-2). Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα, όσον αφορά τους Μαδριλένους!

Πότε ηττήθηκε παραπάνω από έξι φορές η Ρεάλ

Για να βρούμε την τελευταία φορά που η Ρεάλ μέτρησε έξι εντός έδρας ήττες θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 1999-2000, στο φινάλε της οποίας μέτρησε επτά συνολικά ήττες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι έξι από αυτές ήταν για το πρωτάθλημα Ισπανίας, όπου έχασε από τις Βαλένθια (2-3), Ατλέτικο Μαδρίτης (1-3), Σαραγόσα (1-5), Σανταντέρ (2-4), Αλαβές (0-1) και Βαγιαδολίδ (0-1). Παράλληλα, η «βασίλισσα» είχε ηττηθεί και από την Μπάγερν Μονάχου (2-4) στο Champions League.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στο τέλος της σεζόν η Ρεάλ είχε φτάσει μέχρι την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, επικρατώντας με 3-0 της Βαλένθια στον τελικό. Μάλιστα ο στόχος του Champions League είναι και ο μόνος που ουσιαστικά έχει απομείνει στη «βασίλισσα» για φέτος. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Μαδριλένοι είναι κάτοχοι του τροπαίου τα τρία τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version