ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ρόμπερτσον: “Χρωστάω πολλά στον Σίλβα”

Ως έναν από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν περισσότερο στη μέχρι τώρα καριέρα του χαρακτήρισε ο Άντι Ρόμπερτσον τον Μάρκο Σίλβα.

Ρόμπερτσον: “Χρωστάω πολλά στον Σίλβα”

Βρίσκεται στη Λίβερπουλ λιγότερο από δύο χρόνια, αλλά έχει καταφέρει να της είναι απαραίτητος. Ο Άντι Ρόμπερτσον έφτασε στους “Κόκκινους” ως εφεδρεία, αλλά τελικά έγινε αναντικατάστατος. Έχει ταιριάξει απόλυτα στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της αμυντικής, όσο και της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας του. Μάλιστα, θεωρείται πλέον ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στο Νησί.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη του 25χρονου, έπαιξε ο Μάρκο Σίλβα. Ο Βρετανός αμυντικός μίλησε στην αγγλική εφημερίδα “Guardian” ενόψει του ντέρμπι του Λίβερπουλ (18:15) και έπλεξε το εγκώμιο στον κόουτς της Έβερτον. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως την περίοδο που συνυπήρξαν στη Χαλ τον εμπιστεύθηκε και τον βοήθησε πάρα πολύ να εξελιχθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σκωτσέζος:

“Ήταν μια μικρή συζήτηση. Ο προπονητής μας πανηγύριζε και ο Μάρκο ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασαν. Δεν ήταν και η πιο κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις στον χαμένο ενός τέτοιου ντέρμπι. Όμως τον σέβομαι και πιστεύω ότι με σέβεται κι αυτός.

Έδωσα τα πάντα τους έξι μήνες που ήταν στη Χαλ. Γι’ αυτό πήγα να του πω ευχαριστώ. Είδα πως ήταν απογοητευμένος, αλλά ήρθε και μου έδωσε το χέρι του. Το εκτίμησα. Ήταν πολύ μεγάλος για μένα. Όταν ήρθε στη Χαλ μας βελτίωσε όλους. Μπορείτε να το δείτε και από τα αποτελέσματα που είχαμε.

Πέσαμε λίγο στο τέλος, αλλά ήταν αυτός που μας έδωσε ευκαιρία. Ένας τρομερός προπονητής που έκανε πολλά καλά πράγματα. Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με ξένο κόουτς και με έκανε να φαίνομαι χρήσιμος. Αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ και στη Λίβερπουλ.

Ο Μάρκο ψάχνει κάθε αντίπαλο και πιστεύω θα έχει πει στην Έβερτον τα πάντα για μένα. Στη Χαλ δούλεψε πολύ με τον κάθε παίκτη και με βοήθησε αμυντικά. Θα είναι κάποιος που θα τον σκέφτομαι πάντα με καλοσύνη, ακόμα κι αν είμαστε αντίπαλοι όπως τώρα.”

Τη φετινή σεζόν ο Ρόμπερτσον έχει μοιράσει 10 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ