Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άλβες για Τούχελ: “Είναι σπουδαίος προπονητής! Μου θυμίζει τον Πεπ” (vid)
Champions League

Άλβες για Τούχελ: “Είναι σπουδαίος προπονητής! Μου θυμίζει τον Πεπ” (vid)

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Ντάνι Άλβες για τον προπονητή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, λίγο πριν τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

05.03.2019 | 14:33

Ο Ντάνι Άλβες ακόμη και τώρα που έχει τα… χρονάκια του είναι από τους καλύτερους μπακ. Και όχι μόνο. Στην Παρί Σεν Ζερμέν τον έχουμε δει να παίζει παντού. Από δεξί χαφ ως εξτρέμ. Μάλιστα, σε μία περίπτωση είχε αγωνιστεί ως και τερματοφύλακας!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους προπονητές όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, ποια είναι η γνώμη του για τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στους πρωταθλητές Γαλλίας από το περασμένο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, έχει κάνει ήδη τον Άλβες και τους υπόλοιπους παίκτες της γαλλικής ομάδας να “παραμιλάνε” με το έργο του.

Η σύγκριση με τον Γκουαρντιόλα και το επικό σχόλιο του Άλβες!

Ο Τόμας Τούχελ θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές που θα αφήσουν… ιστορία. Αυτό λέει η θεωρία. Η πράξη; Τι γίνεται με αυτή;

Και εκεί τα αποτελέσματα του Γερμανού μόνο άσχημα δεν είναι. Κάθε άλλο μάλιστα. Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Ντάνι Άλβες λίγο πριν τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

“Είναι σπουδαίος στη δουλειά του. Μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει. Για εμένα είναι ένας Γερμανός με καρδιά Βραζιλιάνου. Ό,τι και αν κάνει το κάνει με χαμόγελο και πολλή θετική ενέργεια. Είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας. Έχει δημιουργήσει μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Θα έλεγα ότι μου θυμίζει τον Πεπ (σ.σ Γκουαρντιόλα).

Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Γι’ αυτό και θέλει να το κάνει με τον δικό του τρόπο πάντα. Αρκετές φορές είναι πεισματάρης, αλλά είναι ένας πολύ καλός προπονητής”, ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου μπακ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version