Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανατριχίλα: Έβαλε τα κλάματα ο Βινίσιους στην αλλαγή του (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ανατριχίλα: Έβαλε τα κλάματα ο Βινίσιους στην αλλαγή του (vid)

Συγκλονιστικές στιγμές στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τον Βινίσιους Τζούνιορ να σφαδάζει από τους πόνους την ώρα της αλλαγής του.

05.03.2019 | 22:54

Δύσκολες οι στιγμές για τον Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αντικαταστάθηκε από τον Ασένσιο λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Αίαντα κάνοντας πλέον δύσκολη την υπόθεση πρόκριση.

Τα βλέμματα όλων στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης καρφώθηκαν στον νεαρό επιθετικό. Ο Βινίσιους σε μια ανύποπτη στιγμή έπεσε στο χορτάρι δείχνοντας να τραυματίστηκε σοβαρά. Λίγα λεπτά μετά αποχώρησε από το παιχνίδι βάζοντας τα κλάματα από τους πόνους.

Άτυχος ο Βινίσιους

Για την ώρα δεν γνωρίζει κανείς το μέγεθος του τραυματισμού του Βραζιλιάνου, όμως από την αντίδραση του αναμένονται κακές ειδήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται όσο τίποτε άλλο τον ταλαντούχο επιθετικό της, ωστόσο μοιάζει βέβαιο πως θα πρέπει να τον στερηθεί. Η αποψινή δοκιμασία κόντρα στον Άγιαξ συνεχίζεται. Οι Ολλανδοί με το 2-0 υπέρ τους για την ώρα περνούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αφήνοντας εκτός του πρωταθλητές Ευρώπης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version