ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει στον Μουζακίτη τον νέο Μόντριτς»
Η επιθυμία του Γκουαρντιόλα για νικητή στο Mundial2026
Το Λονδίνο καλεί τον αναγεννημένο Μάρκους Ράσφορντ
Το στοιχειωμένο ρεκόρ που κυνηγά ο Μπαπέ στο Mundial2026
H νέα μεταγραφική υπέρβαση που ετοιμάζει η Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι φτιαγμένος για τη La Liga (vid)
«Ύμνοι» Μπόρζες για Ιωαννίδη: «Παράδειγμα για τους συμπαίκτες του»
Το ακραίο ποσό που κοστολογεί η Νότιγχαμ τον Έλιοτ Άντερσον
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Με Σερ Άλεξ και… πιτσιρικαρία κόντρα στην Παρί η Γιουνάιτεντ! (pics)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ακολούθησε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν, μια αποστολή γεμάτη... νιάτα!

Με Σερ Άλεξ και… πιτσιρικαρία κόντρα στην Παρί η Γιουνάιτεντ! (pics)

Το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ήδη δύσκολο, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0. Ωστόσο, τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι «κόκκινοι διάβολοι» το έκαναν ακόμη πιο ζόρικο. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας διψήφιο αριθμό απόντων στην ομάδα! Ο Πογκμπά είχε τιμωρηθεί στο πρώτο παιχνίδι, ενώ οι Μαρσιάλ, Σάντσες, Μάτιτς, Λίνγκαρντ, Μάτα, Ερέρα, Νταρμιάν, Τζόουνς και Βαλένσια είναι τραυματίες!

Ο Σερ Άλεξ ακολούθησε τα… νιάτα της Γιουνάιτεντ

Όπως καταλαβαίνετε, είναι λογικό η αποστολή της Γιουνάιτεντ να είναι κατά τι διαφορετική. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει αναγκαστεί να προχωρήσει σε αρκετές «αλχημείες» για να συμπληρώσει την 20άδα που απαιτείται. Μια αποστολή γεμάτη… νιάτα, που πρέπει να παλέψει μέχρις εσχάτων για να κυνηγήσει το «θαύμα». Συγκεκριμένα, οι παίκτες που κάλεσε ο Σόλσκιερ φτάνουν μετά βίας τα 22 έτη μέσο όρο! Γηραιότερος εξ αυτών είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Λι Γκραντ που βαδίζει αισίως στα 36 του έτη, με τον Άσλεϊ Γιανγκ που είναι 33 ετών να ακολουθεί.

Η αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» απαρτίζεται από τους:Ντε Χέα, Ρομέρο, Γκραντ, Μπαϊγί, Ντάλοτ, Λίντελεφ, Ρόχο, Σο, Σμόλινγκ, Γουίλιαμς, Γιάνγκ, Φρεντ, Γκάρνερ, Γκόμες, ΜακΤόμινεϊ, Περέιρα, Τσονγκ, Γκρίνγουντ, Λουκάκου, Ράσφορντ.

Παρόλα αυτά η… πιτσιρικαρία της Γιουνάιτεντ θα έχει ένα έξτρα κίνητρο να παλέψει. Βλέπετε, την αποστολή της ομάδας ακολούθησε και ο θρυλικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο παλαίμαχος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να σταθεί δίπλα στο πλευρό του Σόλσκιερ και της ομάδας. Μάλιστα, δεν θεωρείται απίθανο να έχει και μια κουβέντα με τους παίκτες για να τους εμψυχώσει. Και είναι σχεδόν σίγουρο, ότι οι νεαροί που ακολούθησαν την αποστολή χρειάζονται τις συμβουλές του για να τα δώσουν όλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ