ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Κρόιφ κοίτα τα παιδιά σου (vid)

Ο Άγιαξ υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή ήττα της ιστορίας της στο Μπερναμπέου, (4-1), την απέκλεισε με εμφατικό τρόπο και είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κρόιφ κοίτα τα παιδιά σου (vid)

Ένα παιχνίδι το οποίο έμοιαζε ως τυπική διαδικασία ήταν αυτό μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Άγιαξ μέσα στο Μπερναμπέου. Η πραγματικότητα όμως απείχε πολύ από τις προσδοκίες.

Ο Άγιαξ πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση χαρίζοντας μας ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια των τελευταίων ετών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο μέρος όπως και στο δεύτερο ο Άγιαξ είχε από την αρχή το πάνω χέρι. Έκανε ό,τι ήθελε τους γηπεδούχους πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα στο Μπερναμπέου και προκρίθηκε δίκαια στην επόμενη φάση.

Ωστόσο οι Μαδριλένοι είχαν την ατυχία με το μέρος τους. Είχαν δύο δοκάρια και έχασαν νωρίς στο πρώτο μέρος του Βάσκεθ και Βινίσιους με αναγκαστική αλλαγή.

Το νεανικό σύνολο του Άγιαξ γεμάτο ενέργεια (η Ολλανδική ομοσπονδία τους επέτρεψε να μην αγωνιστούν στο πρωτάθλημα) έκανε «μαλλιά κουβάρια» τη Ρεάλ. Από νωρίς μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ζιγιέκ. Σε πλάγιο άουτ από τα αριστερά ο Κρόος έχασε τη μπάλα με τον Τάντιτς να μπαίνει στην περιοχή να δίνει στον Ζιγιέκ ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 1-0 για τους Ολλανδούς.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει καθώς η Ρεάλ είχε μείνει αποσβολωμένη. Στο 18ο λεπτό ο Τάντιτς και πάλι έκανε μια εκπληκτική προσπάθεια. Πέρασε με ρουλέτα τον Καζεμίρο και πάσαρε στον Νέρες ο οποίος με ωραία ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-0 για τον Άγιαξ και του δίνει σκορ πρόκρισης.

Το ημίχρονο έληξε με σαφής υπεροχή του Άγιαξ και δύο γκολ υπέρ του. Η Ρεάλ έψαχνε το γκολ που θα της έδινε την ευκαιρία της παράτασης, μάταια όμως.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι για τους γηπεδούχους. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ίσως η χειρότερη Ρεάλ που είδαμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Ο Άγιαξ από την άλλη έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Οι παίκτες του βρίσκονταν με κλειστά μάτια και δεν άργησαν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Έστω και με τη βοήθεια του VAR.

Το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ ήταν να μειώσει σε 3-1 με γκολ του Ασένσιο στο 70ο λεπτό. Σε πάσα από τα αριστερά ο επιθετικός της Ρεάλ έγινε κάτοχος της μπάλας και με όμορφο διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-1.

Ο Άγιαξ όμως δεν είχε πει ακόμα τη τελευταία λέξη. Ο Σένε με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-1, βάζοντας «ταφόπλακα» στα όνειρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της χάνοντας με τόσο υψηλό σκορ για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή της ιστορία.

Ο Άγιαξ θα φύγει ως θριαμβευτής παίρνοντας την ταυτότητα των Μαδριλένων και ταυτόχρονα και την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης. Ακόμα και ο ίδιος ο Κρόιφ θα ήταν συγκινημένος με την σημερινή εμφάνιση αυτού του Άγιαξ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ