ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Γιουνάιτεντ είσαι διάβολε! (vid)

Το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έχει βαλθεί να μας τρελάνει, καθώς μετά την επική πρόκριση του Άγιαξ χθες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρανε την Παρί μέσα στο Παρίσι.

Γιουνάιτεντ είσαι διάβολε! (vid)

Η αναμέτρηση στο Παρίσι έδειξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Η Γιουνάιτεντ με τα δύο τέρματα στην πλάτη από το πρώτο ματς έπρεπε αναγκαστικά να ψάξει άμεσα τον δρόμο προς την εστία του Μπουφόν. Για καλή της τύχη η κακή αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων της χάρισε το ιδανικότερο ξεκίνημα που θα μπορούσε να ζητήσει.

Το λάθος του άπειρου Κέρερ έφερε την μπάλα στα πόδια του Ρομελού Λουκάκου. Ο Βέλγος χωρίς να το πολύ σκεφτεί κατάφερε να περάσει τον Μπουφόν και μόλις στο 2ο λεπτό να ανοίξει το σκορ για τους «Κόκκινους Διαβόλους». Με το 1-0 οι Παριζιάνοι «αναγκάστηκαν» να συνέλθουν άμεσα από το σοκ.

Η επέλαση του Κιλιάν Μπαπέ από τα δεξιά κατάφερε να χαλάσει την ισορροπία στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Αποτέλεσμα στο 11′ να χαθούν τα μαρκαρίσματα και ο Γάλλος να βρει ανενόχλητο τον Μπερνάτ στο δεύτερο δοκάρι. Ο τελευταίος με κοντινό πλασέ παραβίασε την εστία του Νταβίντ Ντε Χέα φέρνοντας το παιχνίδι στο 1-1.

Η ομάδα του Σόλσκιερ δεν πτοήθηκε στιγμή. Έχοντας το μυαλό της στο πλάνο του προπονητή της ανέβηκε προοδευτικά στο γήπεδο. Η υπεροχή της μάλιστα καρποφόρησε και δεύτερη φορά. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήταν η σειρά του Μπουφόν να πάρει την σκυτάλη των λάθος από τον Κέρερ. Ο Ιταλός απέκρουσε άσχημα το σουτ του Ράσφορντ αποτέλεσμα αυτού η μπάλα να βρεθεί στα πόδια του Λουκάκου και από κει στα δίχτυα της γαλλικής ομάδας.

Τέτοιο φινάλε μόνο η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χαρίσει

Με το αποτέλεσμα αυτό να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η επανάληψη προμήνυε καρδιοχτύπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η Παρί Σεν Ζερμαίν έχοντας την κατοχή της μπάλας κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους. Με κύριο μοχλό τους Ντράξλερ και Ντι Μαρία προσπάθησε να αναζητήσει με ηρεμία το δεύτερο τέρμα χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Γιουνάιτεντ δίνοντας χώρο στον αντίπαλό της θέλησε να χτυπήσει στην κόντρα. Το ντεπόζιτο ωστόσο άρχισε να αδειάζει, με τις δυνάμεις των παικτών του Σόλσκιερ να περιορίζονται αισθητά στο φινάλε. Όμως μια στιγμή στάθηκε ικανή να αλλάξει τα πάντα. Λίγο πριν το φινάλε ο προωθημένος Νταλότ πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να προσκρούει σε χέρι αμυνόμενων.

Ο διαιτητής της συνάντησης, Σκόμινα, έπειτα την χρήση VAR έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ράσφορντ ανέλαβε την εκτέλεση και στο 93′ έγραψε το αμύθητο 3-1 υπέρ της ομάδας του.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Γιουνάιτεντ να πανηγυρίζει μια επική πρόκριση μέσα στο Παρίσι, θαύμα ανάλογο με το χθεσινό του Άγιαξ επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ