ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέβιλ σε Σόλσκιερ: «Πού θα ήθελες το άγαλμά σου;»

Ο Γκάρι Νέβιλ είχε όρεξη γι' αστεία μετά την επική πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ρώτησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για το μελλοντικό... άγαλμα του.

Νέβιλ σε Σόλσκιερ: «Πού θα ήθελες το άγαλμά σου;»

Ήταν βράδυ ονειρικό. Μαγεμένο. Βγαλμένο από τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχαν ένα «βουνό» να ανέβουν για να προκριθούν εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν. Ειδικά μετά το 0-2 στο «Ολντ Τράφορντ». Και το πέτυχαν με τον πιο… Γιουνάιτεντ τρόπο. Η αγγλική ομάδα πέτυχε μια ανεπανάληπτη ανατροπή, επικρατώντας με 3-1 στο Παρίσι χάρη σε γκολ του Ράσφορντ στο 94′!

Με τον Νορβηγό στον πάγκο η Γιουνάιτεντ μοιάζει πραγματικά άλλη ομάδα. Έχει αρχίσει να θυμίζει ολοένα και περισσότερο το ένδοξο παρελθόν της. Τότε, δηλαδή, που ήταν παίκτης ο τωρινός προπονητής της. Τότε που πρωταγωνιστούσε σε κάθε διοργάνωση και πάλευε όλα τα ματς μέχρι τέλους. Χαρακτηριστικότερο όλων ο τελικός Champions League του 1999. Όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» με δύο γκολ στις καθυστερήσεις «σκότωσαν» την Μπάγερν Μονάχου και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το… άγαλμα και η βοήθεια από τον Σερ Άλεξ

Ο Σόλσκιερ, όχι μόνο ήταν εκεί, αλλά πέτυχε και το νικητήριο τέρμα. Συμπαίκτης του σ’ εκείνο το έπος ήταν και ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος κλήθηκε να του πάρει συνέντευξη μετά το νέο άθλο κόντρα στην Παρί. Βλέπετε, ο Άγγλος πάλαι ποτέ πλάγιος μπακ δεν ακολούθησε την καριέρα του Νορβηγού πρώην συμπαίκτη του. Τουλάχιστον όχι σε μακροχρόνια βάση, αφού είχε αναλάβει για ένα μικρό διάστημα την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια. Πλέον, βρίσκεται στη θέση του σχολιαστή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Παρκ Ντε Πρενς», ο Νέβιλ μίλησε με τον Σόλσκιερ και του έκανε τρεις ερωτήσεις. Η πρώτη αφορούσε το… άγαλμα που θα στηθεί για εκείνον! Η δεύτερη με το πόσα χρήματα θα πάρει στο νέο του συμβόλαιο για να παραμείνει επί μονίμου βάσεως και η τρίτη αφορούσε το για πόσα χρόνια θα υπέγραφε συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός τεχνικός βέβαια κράτησε χαμηλά την «μπάλα». Άλλωστε, πάντοτε ήταν χαμηλών τόνων. Ανέφερε ότι η διοίκηση είναι αυτή που θα αποφασίσει αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος κατέβηκε στα αποδυτήρια και τον βοηθάει γενικότερα στα πρώτα του βήματα στο υψηλότερο επίπεδο της προπονητικής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ