Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σποτάκι – έπος με τον Ινιέστα να διαφημίζει το Ariel (vid)
Home Page

Σποτάκι – έπος με τον Ινιέστα να διαφημίζει το Ariel (vid)

Είναι γνωστό πως 99 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip, όμως ο «έμπειρος» Αντρές Ινιέστα ξέρει και προτείνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο Ariel.

08.03.2019 | 12:56

Τι κι αν ο Αντρές Ινιέστα βρίσκεται μακριά από την αγαπημένη του Βαρκελώνη! Ο 34χρονος από την Ιαπωνία συνεχίζει ακάθεκτα να εξελίσσει τον μύθο του. Τόσο ποδοσφαιρικά όπου και ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα, όσο και εκτός γηπέδων.

Ο Καταλανός αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο και στην διαφήμιση, με το γνωστό απορρυπαντικό πλυντηρίων Ariel να τον εμπιστεύεται τυφλά. Η καμπάνια απλή με τον Ινίεστα να προτείνει το προϊόν σε κάθε νοικοκυρά βγάζοντας πέρα το πρόβλημα με τους λεκέδες.

Ανοίγει νέους ορίζοντες ο Ινιέστα

Με την καριέρα του να βρίσκεται στην δύση της αν και εκείνος είναι στην Ανατολή η αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων είναι στις σκέψεις του. Το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εκείνον έπειτα από μια τεράστια καριέρα στην Μπαρτσελόνα.

Παίζοντας μόνο στο Καμπ Νου σε όλη του την καριέρα, το να τον βλέπεις με την φανέλα άλλης ομάδας είναι περίεργο στο μάτι. Ο 34χρονος ωστόσο ζει όμορφες στιγμές στην Ανατολή. Η σκέψη της Ariel στην χρησιμοποίηση του σε τόσο μεγάλη αγορά ήταν ολόσωστη.

Έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο μπραντ γύρω του ο Αντρές Ινίεστα μπορεί να καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου σε οποιαδήποτε καμπάνια. Η αλήθεια βέβαια είναι πως θα περιμέναμε κάτι πιο κοντά στο αντικείμενο του από τα καθαριστικά ρούχων αλλά…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version