Τσέλσι: Απέρριψε την ένστασή της η FIFA!

Τοίχο βρήκε η προσπάθεια της Τσέλσι να γλιτώσει την απαγόρευση μεταγραφών, καθώς η FIFA απέρριψε την ένσταση των "Μπλε", που πλέον θα στραφούν στο CAS.

Εδώ και περίπου 20 μέρες, η Τσέλσι έχει να αντιμετωπίσει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA. Η Παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε για τις δύο επόμενες περιόδους τους «Μπλε», λόγω παράνομης προσέγγισης ανήλικων ποδοσφαιριστών. Ακόμη, τους επέβαλε και πρόστιμο που ξεπερνά το μισό εκατ. ευρώ.

Στο άκουσμα αυτής της απόφασης, οι Λονδρέζοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Αμέσως ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να υποβάλλουν ένσταση. Όμως, αυτή τους η προσπάθεια έπεσε στο κενό. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (8/3) η ομοσπονδία, προχώρησε στην απόρριψη της ένστασης της αγγλικής ομάδας.

Ο σύλλογος του «Στάμφορντ Μπριτζ» αντέδρασε άμεσα. Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της FIFA, η Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την έκπληξή της για την εξέλιξη της υπόθεσης. Επίσης, η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, ανέφερε πως αυτή τη φορά θα προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS), με την ελπίδα πως εκεί θα δικαιωθεί.

Η απόφαση της FIFA:

Η ανακοίνωση των «Μπλε»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ