ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

«Εξάσφαιρη» και στο… κατόπι της Ντόρτμουντ η Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και διέλυσε τη Βόλφσμπουργκ (6-0), παραμένοντας χέρι-χέρι με την Ντόρτμουντ στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

«Εξάσφαιρη» και στο… κατόπι της Ντόρτμουντ η Μπάγερν! (vid)

Εδώ και λίγο καιρό η Μπάγερν Μονάχου έχει πάρει «μπρος». Κερδίζει με σχετική άνεση και γι’ αυτό επέστρεψε και στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, πιάνοντας την Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι κόντρα στη Βόλφσμπουργκ ήταν μια από τα… ίδια για τους Βαυαρούς. Οι παίκτες του Νίκο Κόβατς έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και κέρδισαν εύκολα με 6-0 τους «λύκους», παραμένοντας στην πρώτη θέση χέρι-χέρι με τους Βεστφαλούς.

Το «καθάρισε» σ’ ένα τρίλεπτο

Οι Βαυαροί μπήκαν στο ματς με σκοπό να πιέσουν από την αρχή και να βρουν ένα γρήγορο γκολ. Λίγο έλειψε να πετύχουν το στόχο τους από το 2ο κιόλας λεπτό. Ο Μίλερ έκανε τη σέντρα με τον Λεβαντόφσκι να βάζει την προβολή και τον Κάστεελς να αποκρούει εντυπωσιακά. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν λίγο την μπάλα στα πόδια τους και για κάποιο διάστημα δεν επέτρεπαν στην Μπάγερν να απειλήσει με αξιώσεις.

Χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 23′ για να απειλήσουν ξανά οι γηπεδούχοι. Αυτή τη φορά ήταν ο Χούμελς, που νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ του Ροντρίγκες, αλλά ο Κάστεελς έδιωξε ξανά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας έκανε πολύ καλό παιχνίδι κι έξι λεπτά αργότερα απέκρουσε το σουτ του Λεβαντόφσκι μέσα από την περιοχή. Τελικά, η πίεση της Μπάγερν απέφερε καρπούς στο 34′.

Ο Κίμιχ έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Μίλερ, που γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Γκνάμπρι, ο οποίος άνοιξε το σκορ από κοντά!

Η Μπάγερν πήρε «μπρος» και μόλις τρία λεπτά αργότερα βρήκε κι άλλο τέρμα. Οι παίκτες του Νίκο Κόβατς έφυγαν εξαιρετικά στην κόντρα, με τον Χάμες να βρίσκει εξαιρετικά τον Γκνάμπρι κι εκείνος να δίνει έτοιμο γκολ στο Λεβαντόφσκι για το 2-0!

Αυτό το γκολ είχε ιστορική σημασία μάλιστα. Ήταν το υπ’ αριθμόν 196 για τον Πολωνό φορ που ξεπέρασε τον Κλαούντιο Πιζάρο (195 γκολ) κι έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Το γκολ του Λεβαντόφσκι ήταν και το τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός στο πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με την Μπάγερν να προηγείται σχετικά άνετα με 2-0.

Γκολ νωρίς και στο δεύτερο και… τέλος

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια όρεξη και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, ευτύχησαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στην πρώτη τους καλή στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 52′ ο Τιάγκο βρήκε τον Ροντρίγκες έξω από την περιοχή κι εκείνος με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-0!

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά μετά το γκολ της Μπάγερν. Οι Βαυαροί κρατούσαν με σχετική άνεση την μπάλα, ωστόσο δεν κυνηγούσαν και ιδιαίτερα ένα ακόμη γκολ, δεδομένου ότι είχαν ήδη εξασφαλίσει τη νίκη. Στο 65′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε τέταρτο τέρμα. Ο Λεβαντόφσκι σούταρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, η Μπάγερν πλησίασε ακόμη περισσότερο, με τον Κάστεελς να νικάει τον Μίλερ σε τετ α τετ και στη συνέχεια να αποκρούει το δυνατό σουτ του Γκορέτσκα.

Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν και τέταρτο γκολ στο 76′. Ο Ριμπερί βρήκε με υπέροχη πάσα τον Μίλερ στην περιοχή κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 4-0! 

Η Μπάγερν έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο κι επτά λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα για πέμπτη φορά. Ο Ριμπερί βρήκε τον Κίμιχ στο δεύτερο δοκάρι κι εκείνος έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 5-0!

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν κανέναν οίκτο στη Βόλφσμπουργκ και πέτυχαν και έκτο τέρμα στο 85′. Ο Ριμπερί έβγαλε ξανά την ασίστ από τα αριστερά, με τον Λεβαντόφσκι να είναι αποδέκτης αυτή τη φορά και να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς, με τους Βαυαρούς να φτάνουν σε μια άνετη νίκη με 6-0.

Ακολουθεί κατά πόδας την Ντόρτμουντ η Μπάγερν

Με τη νίκη αυτή η Μπάγερν έφτασε τους 57 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές κι παρέμεινε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, ισόβαθμη με την Ντόρτμουντ. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ έχασε την ευκαιρία να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι «λύκοι» έμειναν έτσι στους 39 βαθμούς και την 7η θέση.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ραφίνια, Τιάγκο, Μαρτίνεθ (54′ Γκορέτσκα), Γκνάμπρι (55′ Ριμπερί), Ροντρίγκες (74′ Σάντσες), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Βόλφσμπουργκ (Μπρούνο Λαμπαντία): Κάστεελς, Γουίλιαμ, Κνόχε, Μπρούκς, Ρουσιλιόν, Γκέρχαρντ, Γκιλαβογκί, Άρνολντ (68′ Ρεσμπεκάι), Μεχμέντι (58′ Στέφεν), Μπρέκαλο, Βέγκχορστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ