Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν: Ετοιμάζεται να κλέψει τον Πεπέ!
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν: Ετοιμάζεται να κλέψει τον Πεπέ!

Να προλάβει τους πολυάριθμους μνηστήρες του Νίκολας Πεπέ θέλει η Μπάγερν, καθώς ετοιμάζει πρόταση για να φέρει τον νεαρό στη Βαυαρία.

09.03.2019 | 17:03

Το ερχόμενο καλοκαίρι, η Μπάγερν θα μπει σε φάση αναδόμησης. Οι Βαυαροί θα αποχωριστούν τους γερόλυκους Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί, καθώς τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Έτσι, οι ιθύνοντες των Γερμανών έχουν βγει στην αγορά, για να βρουν αντικαταστάτες.

Στο ένα άκρο υπάρχει ήδη ο Σερτζ Γκναμπρί, που δείχνει πως έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των πρωταθλητών Γερμανίας. Για την άλλη πλευρά, οι “Ερυθρόλευκοι” ψάχνουν μια παρόμοια περίπτωση ποδοσφαιριστή, που θα μπορέσει να δώσει ζωντάνια και φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά. Όμως, οι Βαυαροί φαίνεται πως κατέληξαν στον εκλεκτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας “Le10Sport”, αυτός είναι ο Νίκολας Πεπέ. Ο 24χρονος αγωνίζεται ως εξτρέμ στη Λιλ και πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά. Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και έχει συμβάλει τα μέγιστα στο να βρίσκονται οι “Λιλουά” στη δεύτερη θέση του Σαμπιονά.

Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι

Πάντως, οι Γερμανοί δεν παίζουν μόνοι τους για τον Ιβοριανό. Έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει επίσης, η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Ακόμη, τον παρακολουθούν και η Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, οι “Κανονιέρηδες” ήταν αισιόδοξοι όσον αφορά το θέμα της απόκτησής του. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μπάγερν έχει μπει σφήνα στην υπόθεση και ελπίζει στη μεταγραφή του Αφρικανού.

Όποια ομάδα πάντως, θα θελήσει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτό ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζεράρ Λόπεζ. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως οποιαδήποτε πρόταση κάτω των 80 εκατ. ευρώ θα απορρίπτεται.

Τη φετινή σεζόν ο Πεπέ έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 17 φορές και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λιλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version