ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Εβρά σε πρώην συμπαίκτη: «Μη λες μαλ@@@@@, θα σε χαστουκίσω»

Ο Πατρίς Εβρά τα «πήρε» με τα λεγόμενα ενός πρώην συμπαίκτη του και ξέσπασε εναντίον του, απειλώντας τον στα social media.

Εβρά σε πρώην συμπαίκτη: «Μη λες μαλ@@@@@, θα σε χαστουκίσω»

Η τεράστια πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν έφερε αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους υποστηρικτές των δύο ομάδων. Μάλιστα έγινε η αιτία για έναν τρομερό τσακωμό ανάμεσα σε δύο πρώην συμπαίκτες. Από τη μια ο Πατρίς Εβρά, που πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στις κερκίδες του «Παρκ Ντε Πρενς». Από την άλλη ο Ζερόμ Ροτέν, άλλοτε συμπαίκτης του πρώην άσου της Γιουνάιτεντ σε Μονακό (2002-04) και Εθνική Γαλλίας, αλλά και πρώην παίκτης της Παρί (2004-10).

Αφορμή για την κόντρα των δύο ανδρών ήταν ο έξαλλος πανηγυρισμός του Εβρά με τον Πογκμπά στο τρίτο γκολ της αγγλικής ομάδας. Ο Ροτέν κατηγόρησε τον Γάλλο μπακ για έλλειψη σεβασμού προς την Παρί.

«Ποιος του επιτρέπει να βγάζει ένα τέτοιο video στο γήπεδο, στις θέσεις των επισήμων της Παρί, μπροστά στους υποστηρικτές της, τους μεγαλομετόχους της ομάδας; Πήγαινε να πανηγυρίσεις στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ. Σεβάσου τους ανθρώπους στο στάδιο. Μην πηδάς από χαρά και ασέβεια στους ανθρώπους που πληρώνουν για να πηγαίνουν σε αυτά τα ματς. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ροτέν.

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Εβρά

Ο Πατρίς Εβρά άκουσε τα σχόλια του πρώην συμπαίκτη του και όχι μόνο δεν τα άφησε ασχολίαστα, αλλά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του στα social media.

«Πληροφορήθηκα πως ο Ζερόμ είπε μερικά άσχημα πράγματα για μένα. Δεν το πίστεψα μέχρι που μου έδειξαν το video. Η ανταμοιβή σου, την επόμενη φορά που θα σε δω, θα είναι να σε χαστουκίσω στο πρόσωπο Αυτά δεν είναι κούφιες απειλές. Το ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα συναντηθούμε. Ήσουν πάντα μ@λ@κ@ς. Θυμάμαι όταν η Equipe σε είχε βαθμολογήσει με “5” και άλλοι συμπαίκτες μας πήραν ‘7″. Τότε κάλεσες τον δημοσιογράφο και τον ρώτησες: “Γιατί δεν μου έβαλες 7;”

Κομμάτι από σκ@τ@. Σταμάτα να λες μ@λ@κίες, σταμάτα να λες ψέματα. Να είσαι προσεκτικός, επειδή κάποια στιγμή θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ένας κοστουμαρισμένος τύπος που καθόταν πίσω από μένα και τον Πογκμπά και φώναζε “Εδώ είναι Παρίσι” και συνεχώς με κάρφωνε με το βλέμμα του.

Δεν είπα τίποτα μέχρι το τέλος του αγώνα, όπου ανέβασα ένα video με εμένα και τον Πολ να φωνάζουμε “Εδώ είναι Μάντσεστερ” ως εκδίκηση. Ο γαλλικός Τύπος με θεωρεί εχθρό του κράτους που συνωμότησα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι διαμαρτυρίες των κίτρινων γιλέκων; Εγώ φταίω. Ο αποκλεισμός της Παρί; Εγώ φταίω. Ο γαλλικός Τύπος εστιάζει πολύ στους πανηγυρισμούς μου αλλά δεν με νοιάζει» ανέφερε ο Εβρά μεταξύ άλλων σε βίντεο διάρκειας 9 λεπτών και 35 δευτερολέπτων, που δημοσίευσε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrice Evra (@patrice.evra) στις

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ