ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ήττα; Μπα! Κερνάει ο Μπενζεμά (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά, είδε τη Ρεάλ να δυσκολεύεται και έτσι πήρε το όπλο του. Με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθάρισε για τη Ρεάλ (1-4) στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Ήττα; Μπα! Κερνάει ο Μπενζεμά (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης σοβαρεύτηκε και επικράτησε με 1-4 της Βαγιαδολίδ. Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι, που είδαν και γκολ τους να ακυρώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Η Βαγιαδολίδ επιβεβαίωσε το όνομά της και μπήκε σαν Ρεάλ στο γήπεδο. Από την άλλη, η κανονική Ρεάλ, αυτή της Μαδρίτης, απουσίαζε από το παιχνίδι στα πρώτα 30 λεπτά.

Μόλις στο 12′ ο Οντριοθόλα έκανε χέρι στην περιοχή, με τον Μανθάνο να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούμπεν Αλκαράθ, όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, η Βαγιαδολίδ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρόλα αυτά, την ώρα που οι γηπεδούχοι πήγαιναν στη σέντρα, ο Μανθάνο πήγε στο VAR. Τελικά αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ, καθώς νωρίτερα υπήρχε οφσαίντ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είδαν και δεύτερο γκολ τους να ακυρώνεται, 2 λεπτά αργότερα.

Τελικά, αυτό που δεν έγινε στο «τρελό» 6λεπτο, έγινε στο 29′. Ο Γκουαρδιόλα έδωσε γκολ «πάρε-βάλε» στον Τουχάμι, με τον τελευταίο να σκοράρει στην κενή εστία. 

Φαίνεται πως οι παίκτες του Σολάρι έπρεπε να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο για να «ξυπνήσουν». Στο 34′ ο Βαράν πήρε την κεφαλιά προ του Μασίπ, που έκανε κάκιστη έξοδο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. 

Από το γκολ και έπειτα, η Ρεάλ ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και έψαξε και άλλο γκολ για να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Κάντε στην άκρη, περνάει ο Μπενζεμά

Ότι δεν κατάφερε η Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του πρώτου μέρους, το κατάφερε στην αρχή του δευτέρου.

Στο 51′ ο Καρίμ Μπενζεμά μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Οντριοθόλα. Ο μικρός κινήθηκε ωραία στην πλάτη της άμυνας και ανατράπηκε εντός περιοχής. Έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Μπενζεμά, να δώσει προβάδισμα στην πληγωμένη «Βασίλισσα». 

Το νερό είχε μπει για τα καλά στο «αυλάκι» με το 1-3 να είναι θέμα χρόνου. Τελικά, αυτό ήρθε στο 59′ με τον Μπενζεμά και πάλι. Ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε τον Γάλλο, που αμαρκάριστος στην «καρδιά» της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Πλέον, η Βαγιαδολίδ είχε καταλάβει πως δεν μπορούσε να πάρει κάτι άλλο από το παιχνίδι. Πήρε κάποιες ελπίδες όταν στο 80′ αποβλήθηκε ο Καζεμίρο, όμως λίγο αργότερα χάθηκαν οριστικά.

Ο Λούκα Μόντριτς, πήρε την μπάλα από τον Μπενζεμά, μπήκε στην περιοχή και αφού κέρδισε τις κόντρες, έγραψε το τελικό 1-4.

Αυτό ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα, με τους «Μερένχες» να επιστρέφουν στις νίκες μετά τα διαδοχικά «χαστούκια» από Μπαρτσελόνα και Άγιαξ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ