ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Νίκη με φόντο τα αστέρια για την Άρσεναλ

H Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της τετράδας και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Νίκη με φόντο τα αστέρια για την Άρσεναλ

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ φιλοξένησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Έμιρειτς”. Oι “κανονιέρηδες” παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί και πήραν τους 3 βαθμούς κερδίζοντας με 2-0. Με αυτόν τον τρόπο, βρέθηκαν στην τέταρτη θέση με 60 βαθμούς, δύο πόντους μπροστά από την πέμπτη Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, έφτασαν τις 9 σερί νίκες εντός έδρας και έσπασαν το αήττητο σερί αποτελεσμάτων του Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Γιουνάιτεντ μπήκε με φόρα από το Παρίσι στην αναμέτρηση αλλά το δοκάρι στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια του Λουκάκου να νικήσει τον Λενό μετά από εξαιρετική σέντρα του Σο.

Η Άρσεναλ έκοψε απότομα τη φόρα των φιλοξενούμενων στο 12ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Τζάκα βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με ένα φαλτσαριστό σουτ μπέρδεψε τον Ντε Χέα, ο οποίος δε μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιδράσουν άμεσα αλλά ο Φρεντ σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι για την ομάδα του στο 19ο λεπτό.

Η Γιουνάιτεντ κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα και πατούσε με ευκολία την αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, στην τελική προσπάθεια υστερούσε. Ειδικότερα, τόσο ο Λουκάκου στο 35΄όσο και ο Ράσφορντ στο 45 είδαν τις προσπάθειές τους να αλλοιώνονται από τον Λένο και τον Τζάκα αντίστοιχα.

Στο δεύτερο 45λεπτο συνεχίστηκε ο χορός των ευκαιριών για τους “κόκκινους διαβόλους”, με τον Λουκάκου να βλέπει το Λένο να του αποκρούει το κοντινό πλασέ στα πρώτα 5 λεπτά της επανάληψης.

Η Γιουνάιτεντ δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που άφηνε η Άρσεναλ και τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν. Ειδικότερα, στο 69ο Τζον Μος καταλόγισε αυστηρό πέναλτι του Φρεντ στον Λακαζέτ. Ο Ομπαμεγιάνγκ ευστόχησε στην εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Έμερι συμμάζεψε την αμυντική του λειτουργία με την είσοδο των Ντένις Σουάρεθ και Ιγουόμπι και η Γιουνάιτεντ δε μπόρεσε να απειλήσει περαιτέρω.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ