Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευχαρίστησαν τον Σολάρι οι Ρεγκιλόν και Βινίσιους! (pic)
Home Page

Ευχαρίστησαν τον Σολάρι οι Ρεγκιλόν και Βινίσιους! (pic)

Δεν ξεχνούν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Σολάρι οι Ρεγκιλόν και Βινίσιους.

11.03.2019 | 21:46

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” εξέφρασαν με αναρτήσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον Σολάρι, Βινίσιους και Ρεγκιλόν.

Ο προπονητής άφησε τη σκυτάλη στον προκάτοχο του Ζινεντίν Ζιντάν που επέστρεψε στη “Βασίλισσα”. Οι συνεχείς αποτυχίες του Σολάρι τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Ωστόσο, σε κάποιους θα μείνει αξέχαστος καθώς ήταν αυτός που τους προώθησε στο κορυφαίο επίπεδο. Ένας εξ αυτών είναι ο Βινίσιους ο οποίος υπό τις οδηγίες του Αργεντινού βρήκε τη θέση του στην ενδεκάδα.

“Ευχαριστώ για όλα, κύριε! Για τη βοήθεια, την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες που μου χαρίσατε από την άφιξη μου. Ο Θεός πάντα να ευλογεί και αξιώνει τα πάντα στη ζωή σας! Καλή τύχη.” Με αυτά τα λόγια ευχαρίστησε μέσω Instagram τον προπονητή του.

Άλλος ένας που έπραξε την κίνηση αυτή ήταν ο νεαρός Ρεγκιλόν:

“Αιώνια ευγνώμων στον προπονητή που με εμπιστεύθηκε να παίξω στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας επαγγελματίας με προσωπικότητα. Είμαι βέβαιος πως θα πετύχετε γιατί το αξίζετε. Σας ευχαριστώ που πιστεύατε σε μένα, κύριε.” 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version